Hae avointa työpaikkaa rakennusalalta.

Kesäksi Boostille Fast Track -harjoitteluun?

Haluatko tulla muuttamaan kanssamme rakennusalaa?

Järjestämme Fast Track -harjoittelun kesällä 2022 toukokuusta elokuuhun.

Me Boostissa etsimme innovaatioita ja teknologioita ympäri maailmaa ja viemme ne käytäntöön. Toimimme rakennushankkeissa tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana. Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme ja luoda oivalluksia tulevaisuuden rakentamisesta, jossa myös ympäristönäkökulmat ovat vahvasti esillä.

Saamme työskennellä erittäin monipuolisissa ja toimialaa muuttavissa hankkeissa oppimisympäristöistä päiväkoteihin, sairaaloihin, lentoasemiin, kirkkoihin, kohtuuhintaisiin asuntoihin, tieomaisuuteen, voimalaitoksiin ja energiavarastoihin. Hankkeita yhdistää Boostin tavoite viedä uusia toimintamalleja ja teknologioita käytäntöön.

Käy tutustumassa esimerkiksi Järvenpään uuden yhteiskoulun rakentamiseen, allianssiasiantuntijan rooliimme Väyläviraston siltahankkeessa tai vaikkapa yhteistyöhömme Vantaan EnergianHelenin ja Business Finlandin kanssa.

Fast Track -ohjelmassamme pääset tutustumaan rakennuttamisen asiantuntijatehtäviin saaden ohjausta sekä arvokasta kokemusta. Pääset nopeasti tositoimiin asiakasprojekteissamme ja opit nopeasti todellisia hankkeita käsittelemällä ja työstämällä.

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi kustannuslaskentaa, hankinnoissa avustamista sekä projekteihin liittyviä erilaisia selvitystöitä. Meillä töitä tehdään aina tiimin tai työkaverin kanssa sparraten, mutta vastuu omista työtehtävistä on sinulla. Jokainen uusi boostilainen saa myös oman mentorin, jonka avulla pääset tehokkaasti kiinni työtehtäviin ja osaksi tiimin toimintaa.

Harjoittelu ja työtehtävät sopivat parhaiten opinnoissaan jo hieman pidemmällä oleville opiskelijoille, jolloin jo suoritetut opinnot tukevat harjoittelun työtehtäviä.

Harjoittelu on osa-aikainen ja palkallinen. Harjoittelun ajankohta ja työmäärä sovitetaan hakijan opiskeluaikataulun mukaisesti. Heti harjoittelun jälkeen on mahdollisuus neuvotella työsuhteen jatkamisesta. Meillä on myös mahdollista tehdä opintojen lopputyö.

Erittäin suosittu Fast track -harjoitteluohjelmamme on järjestetty vuodesta 2013 lähtien. Vuoden 2021 Fast Track -ohjelmaan osallistuneiden tunnelmiin ja Boostiin työpaikkana voit tutustua täältä sekä nettisivuiltamme boostbrothers.fi. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella, Pasilan aseman lähellä.

Kiinnostaako ura rakentamisen kärjessä? Hae meille Fast Track -harjoittelijaksi ja liity Boostin nuorekkaaseen ja osaavaan tiimiin!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja mahdollisen LinkedIn-linkin kera osoitteeseen rekry@boostbrothers.fi otsikolla ”Fast Track” 18.2.2022 mennessä. Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja mikä rakennuttamisessa saa sinut liekkeihin.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä voi kysyä Juho-Kusti Kajanderilta, puh. 040 750 2775.