Tältä sivulta löydät ajankohtaiset avoimet työpaikkamme sekä mahdollisuuden lähettää meille avoin työhakemus. Saat myös lisätietoa boostilaisesta mielenmaisemasta ja työkulttuuristamme.

Meillä Boostilla työskennellään joustavasti etä- ja lähityössä viihtyisällä toimistollamme Pasilan aseman kupeessa Helsingissä sekä uudella Tampereen päärautatieaseman vieressä sijaitsevalla toimistollamme Tulli Business Parkissa. Työtapoihimme kuuluu joustavuuden huomioiminen myös elämäntilanteen mukaan, oli kyse sitten opinnoista työn ohessa tai työn ja perhe-elämän yhteensovittamisesta. Arvostamme sekä omaa että toistemme vapaa-aikaa, joten pidämme kiireisessäkin työarjessa kiinni inhimillisistä työajoista.

Hyvinvoiva työyhteisö koostuu hyvinvoivista yksilöistä. Siksi olemme panostaneet sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia edistäviin työsuhde-etuihimme, joihin kuuluvat:
  • laaja työterveyshuolto
  • virkistäytymistapahtumat
  • liikunta- ja kulttuurisetelit
  • ilmainen kuntosali ja terveelliset välipalat toimistolla
  • laadukkaat työvälineet ja ergonominen toimistoympäristö
  • mentorointi ja sparraus
Boostilaisten kommentteja meillä työskentelystä:
  • “Hain Boostille töihin, koska olen kiinnostunut rakentamisen kehittämisestä. Boostilla kehitystyötä tehdään ihan käytännön tasolla, ideoidaan, haetaan tietoa ja tutkitaan. Samalla pääsen haastamaan ja kehittämään myös itseäni.”
  • “Meillä on töissä nuorta porukkaa, jolla on avoin asenne ja tuoreita ajatuksia. Tiimin tuki on jatkuvasti saatavilla, ja Boostilla työkaverin hyvinvoinnista ja jaksamisesta välitetään.”
  • “Täällä annetaan vastuuta ja saan itsenäisesti viedä projekteja eteenpäin ja muokata työntekoa oman näköiseksi. Tunnen, että minuun luotetaan.”
  • ”Meillä on merkittäviä ja innovatiivisia hankkeita, joissa asiakkaan kanssa yhdessä työskentely on mielekästä.”

Avoimet työpaikat

Asiantuntija, yhteistoiminnalliset hankkeet

Hae Boostille asiantuntijaksi yhteistoiminnallisiin hankkeisiin!

Rakennuttamisen asiantuntija

Hae Boostille rakennuttamisen asiantuntijaksi Helsinkiin!

Fast Track -harjoittelija

Lue lisää Boostin Fast Track -harjoittelusta! Vuoden 2024 harjoitteluhaku on päättynyt.

Avoin hakemus Boostille

Tule kehittymään rakennuttamisen huippuosaajaksi Boostille! Olemme jatkuvasti kiinnostuneita uusista rakennuttamisen talenteista.

Lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi, minkälaista osaamista ja millaisia ammatillisia kiinnostuksen kohteita sinulla on ja mikä Boostissa sinua innostaa. Katsotaan löytyisikö meiltä tällä hetkellä juuri sinulle sopivia tehtäviä.

Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon ja/tai LinkedIn -profiililinkin.

Meihin voit olla yhteydessä myös sähköpostitse: rekry (at) boostbrothers.fi