Fast Track -harjoittelijat tuovat uutta energiaa Boostin kesään

Uudet, iloiset Fast Track -harjoittelijamme Helena Mantere, Nuutti Hyvärinen ja Ida-Maaria Tervala aloittivat toukokuun alussa rakennuttamisen asiantuntijaharjoittelijoina Boostin Fast Track -harjoitteluohjelmassa. Järjestämme erittäin suositun Fast Track -harjoittelun jo kahdeksatta kertaa.

Leijonan luolasta arvokasta kokemusta

Boostin Fast track -harjoitteluohjelma kiinnosti laajasti ja saimme talven ja kevään aikana satoja hakemuksia. Potentiaalisimmille hakijoille järjestimme 4 lempeätä ”Leijonan luola” -tilaisuutta.

”Tilaisuuksissa opiskelijat pitchasivat asiantuntijaraadillemme ja vaihtoivat ajatuksia esimerkiksi aurinkoenergiateknologioiden hyödyntämisestä, rakennushankkeen kannattavuustarkastelusta ja tietomallinnuksen käyttötapauksista. Halusimme tarjota hakijoille arvokasta kokemusta ja palautetta”, kertoo toimitusjohtaja Juho-Kusti Kajander Boostista.

Tampereelta alan huipulle

Kärkikolmikkoon tämän kevään Fast track -haussa sijoittuivat Helena, Nuutti ja Ida-Maaria.

Sattumoisin yhteistä tämän vuoden harjoittelijoille on sama oppilaitos, Tampereen yliopisto, jossa todistetusti koulutetaan tulevia alan rautaisia ammattilaisia. Nuutti, Ida-Maaria ja Helena opiskelevat kaikki neljättä vuotta rakennustekniikan diplomi-insinööreiksi.

Boostin maine antoisana harjoittelupaikkana onkin kiirinyt edellisvuosien tapaan: ”Boostilla työskenteli jo useampi tuttu Tampereelta, ja tätä kautta päätin tutustua Boostiin yrityksenä ja työnantajana vielä paremmin”, kertoo Ida-Maaria.

Mikä Boostissa kiinnostaa?

Helena kertoo, että Boostissa kiinnostaa innovatiivisuus, ketteryys ja asiakaslähtöisyys. Kaikki kolme ovat yhtä mieltä siitä, että Boostin halu viedä rakennusalan kehitystä vahvasti eteenpäin tekee siitä kiinnostavan työnantajan.

”Henkilökohtaisesti eniten kiinnostaa asiakaslähtöinen rakentaminen ja jatkuva kehitys omassa työssä”, mainitsee Ida-Maaria.

”Vaikutelma hyvästä työympäristöstä oli myös tärkeä tekijä”, kommentoi Nuutti.

Kattava perehdytys on kaiken A ja O

”Boostissa on ollut helppo aloittaa, sillä perehdytys on ollut kattava ja selkeä”, kommentoivat Helena ja Nuutti kuin yhdestä suusta.

Ida-Maarialla on yhteneväinen näkemys kollegoidensa kanssa: ”Ensimmäiset päivät Boostilla ovat kuluneet erittäin innostavasti. Koronasta huolimatta perehdytys onnistui hyvin ja Boostilla oli lämmin vastaanotto meitä uusia työntekijöitä kohtaan. Perehdytykseen oli panostettu ja yrityksen toimintatavat sekä arvot tulivat heti tutuiksi. Tunsin heti kuuluvani joukkoon.”

Odotukset korkealla

Innostus, positiivinen tekemisen ja oppimisen halu aivan huokuvat harjoittelijakolmikosta.

”Odotan Boostissa työskentelyltä itseni haastamista, uuden oppimista sekä mielenkiintoisia projekteja. Ensifiilikset ovat innostuneet ja luottavaiset. Odotan mielenkiinnolla tulevaa”, kertoo Helena.

Ida-Maaria jatkaa: ”Fiilikset ovat erittäin hyvät! Kesältä odotan mielenkiintoisia työtehtäviä ja sitä, että pääsen tutustumaan paremmin uusiin työkavereihin.”