Boost Brothers Oy on suomalainen, vuonna 2009 perustettu rakennuttamisen ratkaisutoimisto. Työllistämme 30 rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijaa.

Palvelemme asiakkaitamme rakennuttamisessa, valmentamisessa, infrarakennuttamisessa, teollisessa rakennuttamisessa, tutkimuksessa ja kehittämisessä, palveluverkkosuunnittelussa ja pitkän tähtäimen suunnittelussa (PTS).

Kilpailuetumme perustuu tutkimuksen ja innovaatioiden hyödyntämiseen palveluissamme.

Boostilaisia yhdistää aito kiinnostus kehittää rakennusalaa ja löytää uusia toimintatapoja ja teknologioita, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään. Meidät tunnetaan luotettavana ja asiantuntevana kumppanina, jonka osaavat asiantuntijat varmistavat sovittuihin tavoitteisiin pääsemisen yhdessä asiakkaan ja hankeosapuolten kanssa.

Saamme työskennellä erittäin monipuolisissa ja toimialaa muuttavissa hankkeissa oppimisympäristöistä päiväkoteihin, kohtuuhintaisiin asuntoihin, sairaaloihin, kirkkoihin, tieomaisuuteen, lentoasemiin, raitiotievarikkoon, voimalaitoksiin ja energiavarastoihin. Hankkeita yhdistää Boostin tavoite viedä uusia toimintamalleja ja teknologioita käytäntöön.