Palkkaamme 10 uutta asiantuntijaa!

Rakennuttamisen asiantuntija: Innostutko innovaatioista? Kiehtooko kehittäminen?

Hyppää Boostin kyytiin rakentamaan asiakkaillemme merkityksellistä ja kestävämpää tulevaisuutta.

 Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa ja etsimme uusia boostilaisia joukkoomme:

 • Rakennuttamisen asiantuntija (7 kpl)
 • Nuorempi rakennuttamisen asiantuntija (3 kpl)
Lue mitä nykyiset boostilaiset ovat mieltä Boostilla työskentelystä:
 • ”Täällä annetaan vastuuta, ja saan itsenäisesti viedä projekteja eteenpäin sekä muokata työntekoa oman näköiseksi. On sellainen tunne, että minuun luotetaan.”
 • “Hain Boostille töihin, koska olen kiinnostunut rakentamisen kehittämisestä. Boostilla kehittämistä tehdään ihan käytännön tasolla: ideoidaan, haetaan tietoa ja tutkitaan. On hienoa päästä näkemään kehityksen tulokset käytännössä. Samalla pääsen haastamaan ja kehittämään itseäni.”
 • “Boostilla on kehitetty loistavat, modernit työkalut, joiden avulla saan tehtyä töitä helpommin ja tehokkaammin.”
 • ”Meillä on merkittäviä ja innovatiivisia hankkeita, joissa asiakkaan kanssa yhdessä työskentely on mielekästä.”
 • ”Meillä on töissä nuorekasta porukkaa, jolla on avoin asenne ja tuoreita ajatuksia. Tiimin tukea on jatkuvasti saatavilla, ja Boostilla työkaverin hyvinvoinnista ja jaksamisesta välitetään.”
Kiinnostuitko? Tule meille työkaveriksi!

Tutustu tehtäviin tarkemmin alla olevista linkeistä ja lähetä hakemuksesi 20.8. mennessä:

Rakennuttamisen asiantuntija

Nuorempi rakennuttamisen asiantuntija

Boost lyhyesti

 • Boost on rakennuttamisen palveluihin erikoistunut suomalaisomisteinen yritys, joka toimii kumppanina tulevaisuuteen katsoville tilaajaorganisaatioille.
 • Toimimme tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana talonrakennus- ja infrahankkeissa, joilla on suuri yhteiskunnallinen merkitys ja vaikuttavuus. Saamme työskennellä erittäin monipuolisissa ja toimialaa muuttavissa hankkeissa oppimisympäristöistä päiväkoteihin, sairaaloihin, lentoasemiin, kirkkoihin, kohtuuhintaisiin asuntoihin, tieomaisuuteen, voimalaitoksiin ja energiavarastoihin.
 • Saamme rakennushankkeet kukoistamaan uusimman tiedon, toimintamallien ja teknologioiden avulla. Kehitämme jatkuvasti uusia, automaatiota hyödyntäviä, rakennuttamisen ratkaisuja esimerkiksi hankeohjaukseen ja pitkän tähtäimen suunnitteluun (PTS).
 • Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden paras rakentamisen kehittäjä ja työpaikka. Olemme tällä hetkellä Suomen nopeimmin kasvava rakennuttamisen palveluihin erikoistunut yritys* ja globaalisti ensimmäisiä itseohjautuvia organisaatioita rakennuttamisen alueella.
 • Noin 30 rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijaamme työskentelevät itseohjautuvissa tiimeissä. Etenemme vauhdilla kohti tavoitettamme panostamalla ainutlaatuiseen itseohjautuvaan tiimiimme ja kulttuuriimme, erittäin tyytyväisiin asiakkaisiimme** ja kansainvälisen kärkiosaamisen kehittämiseen.

*Rakennuslehden Suurimmat -toimialavertailu 2020 ja 2019 julkaisut, **tilaaja-asiakkaiden asiakassuositteluindeksi NPS=100 vuonna 2020 (lue lisää täältä)

Miksi töihin Boostiin?

 • Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä rakennuttamisen kärkiasiantuntijoiksi ja työskennellä merkityksellisten tehtävien parissa itseohjautuvassa tiimissä. Meillä ajatellaan, että työntekijät, joilla on hyvä mieli ja intoa, tekevät Boostin. Hyvän mielen ja innon saavuttaakseen tiimimme on muokannut Boostista itseohjautuvan työpaikan.
 • Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että me luotamme toisiimme ja autamme toisiamme, ja työskentelemme yhteisen onnistumisen eteen. Jokainen saa tehdä päätöksiä ja kehittää itseään. Boostia kehitetään boostilaisten yhteisissä sessioissa. Meillä pääset vaikuttamaan oman työn ja roolisi sisältöön kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti.
 • Saat jatkuvaa Sinulle kohdennettua tukea ja apua niin päivittäisessä tekemisessä kuin lyhyen ja pitkän aikavälin oppimisessa ja kehittymisessä tiimikavereiltasi, mentoriltasi ja alan kansainvälisiltä kärkiasiantuntijoilta.
 • Nautit viihtyisästä työympäristöstämme, jonka kulmakiviä ovat alan mukavimmat ja osaavimmat kollegat, joustavuus eri elämäntilanteissa, inhimilliset työajat, laadukas työterveyshuolto ja laajat edut toimiston kuntosalista, välipaloihin ja virkistäytymistapahtumiin.
 • Nopeasti kehittyvänä ja kansainvälistä kasvua tavoittelevana kasvuyrityksenä tarjoamme Sinulle rohkean, innovatiivisen ja innostavan työpaikan rakennusalan muutoksen edelläkävijänä.

Lue lisää boostilaisista ja esimerkkejä toiminnastamme alla olevista artikkeleista:

Tavoitteena ennakkoluuloton, laadukas ja mielekäs rakentaminen

Palveluverkkosuunnittelu ohjaa hyvään kiinteistöjohtamiseen

Simo Mäkinen auttaa tilaajaa ja hanketiimiä onnistumaan