Haussa uusia boostilaisia rakennuttamisen asiantuntijan tehtäviin!

Rakennuttamisen osaaja: Kaipaatko uutta sykettä työarkeen?  Tule mukaan Boostin tiimiin kehittymään rakennuttamisen kärkiasiantuntijaksi.

Me, Boost Brothers, olemme kotimainen, alati kasvava ja ketterän kokoinen rakennuttamisen ratkaisutoimisto, jossa työntekijästä pidetään huolta. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi boostilaiset arvostavat muun muassa näitä seikkoja meidän tiiviissä työyhteisössämme:

 • “Meillä on töissä nuorekasta porukkaa, jolla on avoin asenne ja tuoreita ajatuksia. Tiimin tuki on jatkuvasti saatavilla, ja Boostilla työkaverin hyvinvoinnista ja jaksamisesta välitetään.”
 • “Hain Boostille töihin, koska olen kiinnostunut rakentamisen kehittämisestä. Boostilla kehittämistä tehdään ihan käytännön tasolla, ideoidaan, haetaan tietoa ja tutkitaan. On hienoa päästä näkemään kehityksen tulokset käytännössä. Samalla pääsen haastamaan ja kehittämään itseäni.”
 • “Täällä annetaan vastuuta ja saan itsenäisesti viedä projekteja eteenpäin ja muokata työntekoa oman näköiseksi, luotetaan.”
 • ”Meillä on merkittäviä ja innovatiivisia hankkeita, joissa asiakkaan kanssa yhdessä työskentely on mielekästä.”

Kasvuvauhtiamme tukemaan etsimme uusia boostilaisia!

Nyt avoinna oleviin tehtäviin haemme rakennuttamisen osaajia, joilla on jo muutaman vuoden verran työkokemusta rakennushankkeista esim. hankinnoista, suunnittelun ohjauksesta tai kustannuslaskennasta. Tahtotila kehittyä rakennuttamisen kärkiosaajaksi sekä rakennusalan korkeakoulutausta auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Teet mielelläsi töitä tiimissä, mutta osaat ja haluat myös ottaa vastuuta omasta tekemisestä. Haluat auttaa asiakasta onnistumaan ja ylittämään tavoitteet. Olet avoin ja kiinnostunut kehittämään sekä omaa että koko tiimin toimintaa.

Haluatko mukaan rakennuttamisen kärkitiimiin sekä osaksi meidän nuorekasta ja innostavaa työyhteisöämme?

Tutustu avoinna oleviin tehtäviin tarkemmin alla olevasta linkistä. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi! Mikä rakennuttamisessa kiinnostaa, mitä mielestäsi rakennuttamisessa tulisi kehittää? Haku on auki 19.11.2021 asti.

Odottelemme viestiäsi osoitteessa rekry@boostbrothers.fi

Rakennuttamisen asiantuntija

Boost lyhyesti

 • Boost on rakennuttamisen palveluihin erikoistunut kotimainen yritys, joka toimii kumppanina tulevaisuuteen katsoville tilaajaorganisaatioille.
 • Toimimme tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana talonrakennus- ja infrahankkeissa, joilla on suuri yhteiskunnallinen merkitys ja vaikuttavuus. Saamme työskennellä erittäin monipuolisissa ja toimialaa muuttavissa hankkeissa oppimisympäristöistä päiväkoteihin, sairaaloihin, lentoasemiin, kirkkoihin, kohtuuhintaisiin asuntoihin, tieomaisuuteen, voimalaitoksiin ja energiavarastoihin.
 • Saamme rakennushankkeet kukoistamaan uusimman tiedon, toimintamallien ja teknologioiden avulla. Kehitämme jatkuvasti uusia, automaatiota hyödyntäviä, rakennuttamisen ratkaisuja esimerkiksi hankeohjaukseen ja pitkän tähtäimen suunnitteluun (PTS).
 • Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden paras rakentamisen kehittäjä ja työpaikka. Olemme tällä hetkellä Suomen nopeimmin kasvava rakennuttamisen palveluihin erikoistunut yritys* ja globaalisti ensimmäisiä itseohjautuvia organisaatioita rakennuttamisen alueella.
 • Noin 30 rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijaamme työskentelevät itseohjautuvissa tiimeissä. Etenemme vauhdilla kohti tavoitettamme panostamalla ainutlaatuiseen itseohjautuvaan tiimiimme ja kulttuuriimme, erittäin tyytyväisiin asiakkaisiimme** ja kansainvälisen kärkiosaamisen kehittämiseen.

*Rakennuslehden Suurimmat -toimialavertailu 2020 ja 2019 julkaisut, **tilaaja-asiakkaiden asiakassuositteluindeksi NPS=100 vuonna 2020

Miksi töihin Boostiin?

 • Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä rakennuttamisen kärkiasiantuntijoiksi ja työskennellä merkityksellisten tehtävien parissa itseohjautuvassa tiimissä. Meillä ajatellaan, että työntekijät, joilla on hyvä mieli ja intoa, tekevät Boostin. Hyvän mielen ja innon saavuttaakseen tiimimme on muokannut Boostista itseohjautuvan työpaikan.
 • Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että me luotamme toisiimme ja autamme toisiamme, ja työskentelemme yhteisen onnistumisen eteen. Jokainen saa tehdä päätöksiä ja kehittää itseään. Boostia kehitetään boostilaisten yhteisissä sessioissa. Meillä pääset vaikuttamaan oman työn ja roolisi sisältöön kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti.
 • Saat jatkuvaa Sinulle kohdennettua tukea ja apua niin päivittäisessä tekemisessä kuin lyhyen ja pitkän aikavälin oppimisessa ja kehittymisessä tiimikavereiltasi, mentoriltasi ja alan kansainvälisiltä kärkiasiantuntijoilta.
 • Nautit viihtyisästä työympäristöstämme, jonka kulmakiviä ovat alan mukavimmat ja osaavimmat kollegat, joustavuus eri elämäntilanteissa, inhimilliset työajat, laadukas työterveyshuolto ja laajat edut toimiston kuntosalista, välipaloihin ja virkistäytymistapahtumiin.
 • Nopeasti kehittyvänä ja kansainvälistä kasvua tavoittelevana kasvuyrityksenä tarjoamme Sinulle rohkean, innovatiivisen ja innostavan työpaikan rakennusalan muutoksen edelläkävijänä.

Lue lisää boostilaisista ja esimerkkejä toiminnastamme alla olevista artikkeleista:

Tavoitteena ennakkoluuloton, laadukas ja mielekäs rakentaminen

Palveluverkkosuunnittelu ohjaa hyvään kiinteistöjohtamiseen

Simo Mäkinen auttaa tilaajaa ja hanketiimiä onnistumaan