Palkkaamme 15 uutta asiantuntijaa!

Tule mukaan Suomen nopeimmin kasvavaan rakennuttamisen palveluyritykseen!

Etsimme useita rakennuttamisen asiantuntijoita (8 kpl), nuorempia rakennuttamisen asiantuntijoita (3 kpl), talotekniikka-asiantuntijoita (2 kpl) sekä markkinointikoordinaattoria (1 kpl) ja uuden liiketoiminnan kehittäjää (1 kpl) luomaan ja toteuttamaan kanssamme maailmanluokan rakennuttamisen ratkaisuja.

Työskentely tapahtuu monipaikkaisesti ja joustavasti päätoimipisteessämme Helsingissä aivan Pasilan aseman vieressä, asiakkaillamme ja hyvin etämahdollisuuksin.

Tutustu tehtäviin tarkemmin alla olevista linkeistä ja hae nyt!

Rakennuttamisen asiantuntija. Työskentelet tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana monipuolisissa asiantuntijatehtävissä (mm. hankevalmistelu, kustannuslaskenta, hankinnat) osana Boostin tiimiä. Lue lisää tehtävästä ja hae nyt!

Nuorempi rakennuttamisen asiantuntija. Avustat ja kehityt rakennushankkeiden asiantuntijatehtävissä. Lue lisää tehtävästä ja hae nyt!

Talotekniikka-asiantuntija. Autat työmaata ja talotekniikan toteutusta onnistumaan uusien toimintamallien avulla. Lue lisää tehtävästä ja hae nyt!

Markkinointikoordinaattori. Avustat Boostin asiakashallinnan ja rekrytoinnin prosesseissa, ja toteutat markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä. Lue lisää tehtävästä ja hae nyt!

Uuden liiketoiminnan kehittäjä. Kiihdytät uusien rakennusalaa muuttavien Boostin tuotteiden myyntiä ja markkinoillemenoa. Lue lisää tehtävästä ja hae nyt!

Boost lyhyesti

Boost on rakennuttamisen palveluihin erikoistunut yritys, joka toimii kumppanina tulevaisuuteen katsoville tilaajaorganisaatioille.

Toimimme tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana talonrakennus- ja infrahankkeissa, joilla on suuri yhteiskunnallinen merkitys ja vaikuttavuus. Tarjoamme korkean lisäarvon rakennuttamisen palvelut ja ratkaisut hankkeiden tavoitteiden saavuttamiseen. Saamme työskennellä erittäin monipuolisissa ja toimialaa muuttavissa hankkeissa oppimisympäristöistä päiväkoteihin, sairaaloihin, lentoasemiin, kirkkoihin, kohtuuhintaisiin asuntoihin, tieomaisuuteen, voimalaitoksiin ja energiavarastoihin. Saamme rakennushankkeet ja -tiimit kukoistamaan uusimman tiedon, toimintamallien ja teknologioiden avulla. Kehittämme jatkuvasti uusia, automaatiota hyödyntäviä, rakennuttamisen ratkaisuja esimerkiksi hankeohjaukseen ja pitkän tähtäimen suunnitteluun (PTS).

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden paras rakentamisen kehittäjä ja työpaikka. Olemme tällä hetkellä Suomen nopeimmin kasvava rakennuttamisen palveluihin erikoistunut yritys* ja globaalisti ensimmäisiä itseohjautuvia organisaatioita rakennuttamisen alueella. Noin 30 rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijaamme työskentelevät itseohjautuvissa tiimeissä. Etenemme vauhdilla kohti tavoitettamme panostamalla ainutlaatuiseen itseohjautuvaan tiimiimme ja kulttuuriimme, erittäin tyytyväisiin asiakkaisiimme** ja kansainvälisen kärkiosaamisen kehittämiseen.

*Rakennuslehden Suurimmat -toimialavertailu 2020 ja 2019 julkaisut, **tilaaja-asiakkaiden asiakassuositteluindeksi NPS=100 vuonna 2020

Miksi töihin Boostiin?

Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä rakennuttamisen kärkiasiantuntijoiksi ja työskennellä merkityksellisten tehtävien parissa itseohjautuvassa tiimissä. Meillä ajatellaan, että työntekijät, joilla on hyvä mieli ja intoa, tekevät Boostin. Hyvän mielen ja innon saavuttaakseen tiimimme on muokannut Boostista itseohjautuvan työpaikan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että me luotamme toisiimme ja autamme toisiamme, ja työskentelemme yhteisen onnistumisen eteen. Jokainen saa tehdä päätöksiä ja kehittää itseään. Boostia kehitetään boostilaisten yhteisissä sessioissa. Meillä pääset vaikuttamaan oman työn ja roolisi sisältöön kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti.

Saat jatkuvaa Sinulle kohdennettua tukea ja apua niin päivittäisessä tekemisessä kuin lyhyen ja pitkän aikavälin oppimisessa ja kehittymisessä tiimikavereiltasi, mentoriltasi ja alan kansainvälisiltä kärkiasiantuntijoilta.

Nautit viihtyisästä työympäristöstämme, jonka kulmakiviä ovat alan mukavimmat ja osaavimmat kollegat, joustavuus eri elämäntilanteissa, inhimilliset työajat, laadukas työterveyshuolto ja laajat edut toimiston kuntosalista, välipaloihin ja virkistäytymistapahtumiin.

Nopeasti kehittyvänä ja kansainvälistä kasvua tavoittelevana kasvuyrityksenä tarjoamme Sinulle rohkean, innovatiivisen ja innostavan työpaikan rakennusalan muutoksen edelläkävijänä.

Lue lisää boostilaisista ja esimerkkejä toiminnastamme alla olevista artikkeleista:

Simo Mäkinen auttaa tilaajaa ja hanketiimiä onnistumaan

Miten teemme rakentamista uudella tavalla ja viemme uudet toimintamallit käytäntöön? case Kinnarin koulu

Miten autamme saavuttamaan tavoitteet Suomen suurimmissa investointihankkeissa?