Uusia vahvistuksia Boostin tiimiin

Vuoden alussa uutisoimme palkkaavamme Boostin joukkoon 15 uutta asiantuntijaa. Ensimmäinen erä on nyt leivottu uunista ulos, ja maaliskuussa meillä aloitti peräti neljä uutta innokasta Boostilaista!

Tutustu uusiin työntekijöihimme ja lue lisää ensitunnelmista.

Katse tulevaisuudessa

Armi Rosti (RI, RAP) toimii Boostilla rakennuttamisen asiantuntijana. Ennen Boostille tuloa Armille on kertynyt kokemusta rakennuttamisen hanketehtävistä mm. projektinjohtotehtävistä, suunnittelun ohjauksesta ja julkisista hankinnoista. Armi on ollut määrittämässä kunnossapito- ja korjausrakentamisen toimenpiteitä kiinteistöille ja hänellä on näkemystä monialaisen pitkän tähtäimen suunnitelman (PTS) laatimistyöstä. Lisäksi Armi on toiminut aiemmin korjausrakennesuunnittelijana ja kuntotutkijana.

Kristian Söderström (RI) toimii nuorempana rakennuttamisen asiantuntijana Boostilla. Aiempaa kokemusta hänelle on kertynyt rakennesuunnittelun tehtävistä. Kristian opiskelee Aalto-yliopistossa rakennustekniikan diplomi-insinööriksi erikoistuen nimenomaan rakennuttamiseen.

Mielenkiintoni Boostia kohtaan heräsi välittömästi Juho-Kusti Kajanderin pitämän etäluennon jälkeen Aalto-yliopiston rakennuttamisen kurssilla. Boost erottuu mielestäni rakennusalan toimijoista erittäin modernina ja innovatiivisena tekijänä, jolla on katse   tulevaisuudessa”, Kristian kertoo.

Haluan olla mukana rakennusalan teknologisen kehityksen kärjessä ja parantamassa   rakennusalan sekä rakennuttamisen tuottavuutta edistämällä kommunikointia ja hyödyntämällä uusia tuotantomalleja ja innovaatioita. Haluan myös samalla kehittää itseäni ja uskon, että Boostilla minulla on loistavat edellytykset siihen”, kuvailee Kristian.

Mikko Iik aloitti Boostilla LVI-asiantuntijaharjoittelijana. Joensuussa ammattikorkeakoulussa opiskeleva tuleva talotekniikkainsinööri löysi Boostin selatessaan työpaikkailmoituksia jooble.org -sivulta.

Menin siitä Boostin omille kotisivuille tutustumaan yritykseen ja innostuin nuoren oloisesta tiimistä, mentoroinnista sekä LVI-asiantuntijan tehtävästä”, Mikko kertoo.

Kasvua tukemaan

Marke Kylä-Liuhala (FM) aloitti Boostin tiimissä uudessa roolissa koordinaattorina. Marke tulee tukemaan vahvasti kasvanutta tiimiä erityisesti hallinnon, viestinnän ja markkinoinnin tehtävien osalta. Markella on monipuolista työkokemusta kansainvälisistä henkilöstö- ja yleishallinnon tehtävistä sekä projektiosaamista.

Boost Brothers yrityksenä oli minulle tuttu ennestään. Sain kontaktini kautta vinkkiä LinkedIn-uutisesta, jossa Boostille haettiin uusia asiantuntijoita. Minua kiinnosti Boostissa hyvä työyhteisön ilmapiiri ja työkulttuuri, joita olin kuullut kehuttavan.

Minulla on koordinaattorina monipuolinen ja kiinnostava työnkuva, jossa pääsen hyödyntämään aiempaa työkokemustani, mutta myös oppimaan uutta ja kehittämään osaamistani ”, kertoo Marke.

Onnistuneet ensiaskeleet

Boostissa Armia kiinnostaa erityisesti kehittävä, innovoiva ote rakentamiseen.

Ensimmäiset viikot Boostilla ovat olleet todella mielenkiintoisia, ja työt on päässyt aloittamaan hyvällä fiiliksellä mukavien työkavereiden kanssa”, kertoo Armi tyytyväisenä.

Kristian, Mikko ja Marke jakavat Armin tunnelmat, ja kertovat perehdytyksen sujuneen odotusten mukaisesti:

Ensimmäiset päivät ovat vain vahvistaneet positiivisia ajatuksiani Boostia kohtaan. Täällä on kaikilla erittäin positiivinen asenne ja uudet työntekijät otetaan hyvin vastaan”, kertoo Kristian.

Mikko jatkaa: ”Ensi fiilikset ovat olleet erittäin mahtavat, kollegat ovat olleet mukavia ja tulleet juttelemaan alusta asti, se on helpottanut mukaan tulemista. Kollegat ja ensimmäisten päivien ohjelma on auttanut hyvin alkuun. Boostilla on hyvä perehdytys ja hyvä ensimmäisten päivien ohjelma, joilla saadaan uusi työntekijä hyvin mukaan.”

Marke kertoo perehdytyksen sujuneen hienosti koronan tuomista rajoituksista huolimatta:

Perehdytyssuunnitelmaan ja henkilökohtaiseen työohjelmaan on Boostilla todella panostettu, ja niistä olemme päässeet nauttimaan uusina työntekijöinä. Perehdytys ja yhteydenpito onnistuu myös etänä, mutta tietysti ihan varmasti kaikki toivomme, että päästäisiin pian tapaamaan tiimiläisiä myös toimistolla.”

Boostin opissa

Kristian haluaa päästä työskentelemään Boostilla motivoivassa ilmapiirissä, mielenkiintoisissa projekteissa sekä oppimaan alan ammattilaisilta lisää rakennuttamisesta ja hankkeista.

Mikko odottaa Boostilta vahvaa tiimityötä, mentorointia ja innostunutta tekemistä omilla vahvuuksillaan. Hän haluaa olla rakentamisen aallonharjalla, tietää uudet trendit sekä viedä rakentamista uuteen suuntaa, joka auttaa kaikkia.

Boosti vaikutti oikealta paikalta tähän”, Mikko kuvailee.

Uudet työntekijät otetaan tiimeihin ja hankkeisiin mukaan heti alusta lähtien, ja osaamista kasvatetaan pikkuhiljaa.

Odotan innolla, että pääsen oppimaan lisää alasta Boostin kelkassa. Olen todella vaikuttunut esimerkiksi hiljattain Järvenpäähän valmistuneesta Cooperin päiväkotihankkeesta, jossa lapsille on rakennettu turvalliset ja puhtaat tilat. Käyttäjät on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa, jolloin saadaan aikaiseksi toimivat ja tarkoituksenmukaiset tilat, joissa myös työntekijät viihtyvät. Ja kirsikkana kakun päällä rakennus kuuluu parhaaseen energiatehokkuusluokkaan.

Tämänkaltaista rakentamista haluaisin nähdä lisää tulevaisuudessa. On hienoa olla mukana tukemassa tätä osaamista, jota Boostilta löytyy”, iloitsee Marke.