Tiimimme vahvistuu: Elina Salo aloitti Boostin Fast Track -ohjelmassa!

Boostin ideologia ja nuorekas ote rakennusalaan innostivat Elinan hakemaan Fast Track -ohjelmaan!

Salo opiskelee neljättä vuotta Tampereen teknillisessä yliopistossa pääaineenaan rakennustuotanto.

”Tulin työhaastatteluun eräänä perjantai-iltapäivänä Boostin toimistolle, melko jännittynein fiiliksin. Hetki on jäänyt mieleen, sillä harvemmin työhaastatteluun tulee asteltua siten, että vastassa on koko työyhteisö kuohuviinilasien kera. Meneillään oli tiimin maljan kohotus, ja siitä olikin helppo aloittaa työhaastattelu!” Elina muistelee.

Salo on ollut Boostissa nyt kokonaisen viikon. Hän pääsi tehokkaan perehdytyksen jälkeen hyppäämään suoraan asiakasprojektiin mukaan.

”Viikon jälkeen tunnelma on innostunut. Erityisen mukavaa on ollut se, että pääsin heti töihin kunnolla kiinni: sain heti perehdytyksen jälkeen tehtäväkseni tuottaa selvityksen asiakkaallemme. On motivoivaa ja opettavaista päästä tekemään aidosti hyödyllistä työtä. Fast Track -ohjelmalta odotan monipuolisia kokemuksia, jota kautta voin kehittää tietotaitoani. Haluan tietysti myös tutustua uusiin kollegoihini ja tulla osaksi porukkaa, harjoittelun jälkeenkin. Onneksi pian on pikkujoulut!” Elina summaa ensimmäisen viikon fiiliksiään.

 

Mikä Fast Track?

Järjestämme Fast track -harjoitteluja syksyllä ja keväällä, joustavasti opiskelijan aikataulu huomioiden.

Me Boostissa etsimme innovaatioita ja teknologioita ympäri maailmaa ja viemme ne käytäntöön. Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme ja luoda oivalluksia tulevaisuuden rakentamisesta. Fast track -ohjelmassamme pääset työstämään case-tehtävää oikealle yritysasiakkaalle saaden ohjausta sekä arvokasta kokemusta. Harjoittelu on osa-aikainen ja palkallinen. Harjoittelun ajankohta ja työmäärä sovitetaan hakijan opiskeluaikataulun mukaisesti. Heti harjoittelun jälkeen on mahdollisuus neuvotella työsuhteen jatkamisesta.

Kiinnostaako ura rakentamisen kärjessä? Hae ja liity joukkomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja mahdollisen LinkedIn-linkin kera osoitteeseen rekry@boostbrothers.fi otsikolla ”Fast track”.