Tahdin kiihtyessä hypitään trampoliinilla!

Kevätaurinko on hellinyt meitä toden teolla viime viikot. Se on mahtava ilmiö, kun pitkän ja uuvuttavan pimeyden jälkeen auringon valo saapuu kohisten, ja luminen maisema parantaa kokemusta entisestään!

Ihmisiä ei kohtaa näinä päivinä pelkästään metsien hiihtoladuilla, vaan myös jäällä – täällä etelässäkin. Ja se on hienoa!

Toimistollemmekin on tullut kevät. En ehkä ole kovin väärässä, kun sanon, että hymytkin ovat herkemmässä (vaikka ainahan ne meillä on). Kevät usein tarkoittaa myös siivousta, uudelleenorganisoitumista ja kaappien tyhjennystä. Näin myös meidän toimistollamme. Tiimimme vaihtoi tutut ja turvalliset työpisteensä uusiin, ja seuraavaksi sisustetaan huoneet entistä viihtyisämmiksi. Ja mikä parasta, muuttohommat tehtiin pizza- ja talkoovoimin!

Jotta hyvä vire alati kiihtyvän projektirintaman kanssa säilyy, on tärkeää välillä irrottautua tomistohommista, ja tehdä kimpassa ihan muita juttuja, kuin töitä. Työpisteiden vaihtaminen ei riitä, vaan tarvitaan myös muuta!

Keskusteluissamme oli jo tovin vilahdellut ajatus yhdessä tekemisestä vapaa-ajalla, aktiiviteettien parissa. Niinpä aktivoiduimme vuoden alussa. Ensimmäinen irtiottomme arjesta suuntautui Kampin keilahalliin, ja saimme huomata, että kilpailuhenkeä porukastamme ei todellakaan puutu. Kahden ryhmän välillä käyty taistelu oli kutkuttava, vähän niin kuin joulukuisessa kokkisodassakin.

Nyt olemme suuntaamassa trampoliinipuisto RUSH:iin hyppimään elämämme kyllyydestä. Se tekee varmasti hyvää projektikiireiden keskellä. Tulevaan tiimipäiväämme on kutsuttu myös joogaopettaja meitä rentouttamaan – sillä hyppimisen tasapainoksi myös pysähtyminen tekee hyvää.

Muistakaa tutustua työkavereihinne toimiston seinien ulkopuolellakin – se vie ihan uusille urille, ja lujittaa ryhmähenkeä! Työminän jäädessä toimistolle, voi kollegastaan löytää ihan uusia ja mielenkiintoisia puolia, jotka tuovat parhaimmillaan uutta potkua tiimin dynamiikkaan.

Aurinkoisin kevätterveisin,

-Elina

 Kirjoittaja toimii Boostilla team spiritin kehittäjänä.