Rekrytointia voi tehdä myös kävelyllä!

Boostin HR-asioista vastaava Elina Rosengren kollegoineen osallistui syyskuussa järjestettyyn Walk for Jobs -tapahtumaan, joka järjestettiin virkistävästi aamutuimaan Telia 5G -areenalla. Tapahtuma oli mukava uusi tuttavuus, jota kautta Boostiin löytyi uusi työntekijä, Helmi Seppälä.

”Tapahtumassa yhdistyi virkistävällä tavalla verkostoituminen ja ulkoilu. Mikä parhainta, tutustuin siellä Boost Brothersiin ja pääsin huomaamaan, että maantieteilijän osaamista voi hyödyntää myös rakennusalalla. Ensimmäiset viikot ovat menneet vauhdilla ja nautin kovasti uuden oppimisesta ja vaihtuvista projekteista. Lisäksi työkaverit ovat aivan parhaita”, Helmi summaa ensimmäisten viikkojen tunnelmia.

Rosengrenin mukaan työnantajan kannattaa lähteä rekrytapahtumiin avoimin mielin.

”Walk for Jobs -tapahtuman kohtaamisista syntyi onnistunut rekrytointi. Oli silmät avaavaa keskustella työnhakijoiden kanssa kävelyllä – ajatuksia tuli vaihdettua ihan eri moodissa virkistävässä syysaamussa. Mielestäni työnhakijamarkkinoita kannattaa kuunnella avoimin mielin, ja pohtia millaista osaamista kentällä on tarjota. Rosengrenin mukaan Boost Brothersilla ei haluta lokeroida asiantuntijuutta, vaan ennemminkin yritykseen halutaan palkata ihmisiä, joilla on aito halu kehittää rakennusalaa.”