Järvenpäähän hankitaan Suomen paras koulu

Järvenpään Kinnariin hankitaan uusi koulu. Tavoite on, että koulusta tulee Suomen paras koulu järvenpääläisille. Hankkeen rakennuttamisesta vastaa Mestaritoiminta Oy kumppaninaan Boost Brothers Oy. Hanke toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Järvenpään kaupungin lapset ja nuoret palvelualueen kanssa

Projektisuunnittelussa ja hankevalmistelussa on hyödynnetty mm. käyttäjälähtöisyydestä ja tietomallintamisesta palkitun Järvenpään uuden sosiaali- ja terveyskeskuksen JUSTin oppeja.

Toteutusmuodoksi päätettiin vaativasta aikataulusta ja budjetista johtuen valita puhdas projektiallianssi. Hankkeen budjetti on hieman yli 30 000 000 euroa. Tavoitteena on hankkia projektiallianssi oleellisesti tavanomaista hankintatapaa tehokkaammin. Hankkeessa on tavoite viedä käyttäjälähtöisyys uudelle tasolle. Tämä on tarpeen, koska käyttäjä kehittää koko hankkeen ajan toimintatapojaan.

Hankkeen kehitysvaihe alkoi huhtikuussa 2017 ja rakennusvaihe alkaa alkuvuodesta 2018. Opetus rakennuksessa alkaa elokuussa 2019.

Lue palveluntarjoajan valinnasta lisää.

Lisätietoa:
Petro Pöyhönen, Boost Brothers Oy