Haluatko saada rakennushankkeet kukoistamaan? Hae nyt!

Palkkaamme rakennuttamisen asiantuntijoita, talotekniikan asiantuntijoita, nuorempia asiantuntijoita ja fast track -harjoittelijoita!  

Haemme tiimiimme rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijoita ja tulevaisuuden asiantuntijoita kehittämään rakennusalan kärkiosaamista ja rakennuttamaan uudella tavalla:

Tavoitteena paras rakentamisen kehittäjä ja työpaikka 

Toimimme talonrakennus- ja infrahankkeissa tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana. Teemme hankevalmistelun, kustannuslaskennan, hankinnat, projektijohdon, valvonnan ja kehittämisen tarvitseman muutosjohtamisen. Haluamme saada rakennushankkeet ja -tiimit kukoistamaan.

Haluamme tarjota asiantuntijalle parhaan ympäristön. Otamme jatkuvasti käyttöön uusia työhyvinvoinnin organisaatiokäytäntöjä esimerkiksi avoimuuteen, yhteiskehittämiseen, tiimityöskentelyyn ja itseohjautuvuuteen liittyen. Olemme toimialan ensimmäisiä itseohjautuvia rakennuttamisen organisaatioita kansainvälisesti ja Suomen nopeimmin kasvava rakennuttamisen palveluihin erikoistunut yritys (Rakennusalan suurimmat yritykset 2019 ja 2018, Rakennuslehti).

Tule Boostiin kehittymään kanssamme mustan vyön asiantuntijaksi!

Panostamme vahvasti boostilaisten osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme jokaiselle boostilaiselle ainutlaatuisen oppimisympäristön, Boost akatemian. Boost akatemia on boostilaisten koulutusohjelma, joka antaa rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijalle reitin nopeaan oppimiseen ja kehittymiseen rakennushankkeen johtamisessa. Akatemiassa keskitytään oppimaan todellisia hankkeita käsittelemällä ja työstämällä. Boost akatemian kouluttajina toimivat rakentamistalouden pitkän linjan edelläkävijä, emeritusprofessori Juhani Kiiras, ja uusien rakennuttamisen ja talotekniikan toimintamallien kärkiasiantuntijaryhmä.