Boostin toimistolla on syntynyt ilmiö: johto hukassa!

On todellinen onni, että yrityksessä on erilaisia ihmisiä. Silti buustilaisia yhdistää moni tekijä. Tiimimme muodostuu realisteista, tarkoista, huolehtivaisista ja insinööritieteitä loistavasti hyödyntävistä tyyppeistä. Buustilaisilla on harvemmin (lue ei koskaan) tavarat hukassa. Osa meistä juo paljon vihreää teetä, toinen osa kahvia maidolla (muutama kaataa kahviinsa kauramaitoa).

Juho-Kusti, toimitusjohtajamme, eli tuttavallisemmin Kusti, juo paljon kahvia. Mustana. Kustin työpöytä on se luovan johtajan työpöytä, joka on harkitussa kaaoksessa 24/7. Kusti on visionääri, filosofi ja meidän jengin VAU-efekti. Kaoottisella työpöydällä on kuitenkin aina yhden macin mentävä kolo. Kustin työpöydän uumenista on löytynyt niin ”kadonneita kuitteja”, yhteistyökumppanin hansikkaita ja pipoja, origami-taideteoksia, kuin iso kasa kirjoja teollisesta rakentamisesta… mutta ei yhtään johtoa.

Eräänä päivänä Kustin macista hajosi laturin johto. Lähdin saman tien hakemaan appleliikkeestä uutta tilalle. En tullut tarkistaneeksi johdon pituutta. Se oli 1 m. Ei muuten toimi käytännössä kovin hyvin!

Kusti on kuitenkin hyvin sinnitellyt sillä metrinpituisellakin, enkä minä ole ehtinyt pidempääkään hankkia. Eikä ole kukaan muukaan. Mutta nyt se metrisellä johdolla varustettu kallisarvoinen laturi on pariin otteeseen jäänyt työpajan jälkeen asiakkaalle. Se on kuitenkin aina melkoisten rundien jälkeen löytänyt takaisin toimistolle. Tällaisina hetkinä sitä tajuaa, kuinka korvaamaton se kannettava tietokone on. Siellä on koko elämä, ja vähän enemmänkin.

Kantapään kautta siis opimme: duunissa pitää hoitaa johtoasiat kuntoon. Ja riittävän pitkillä piuhoilla varustettuna!

Kirjoittaja on Elina Rosengren, joka huolehtii Boostilla tiimin hyvinvoinnista.