Boostin henkilöstöeduilla pysyy keho ja mieli virkeänä

Hyvinvoiva työyhteisö koostuu hyvinvoivista yksilöistä. Haluamme Boostilla panostaa henkilöstömme sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia edistäviin työsuhde-etuihin, jotka edesauttavat työssä jaksamista sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon säilyttämistä.

Perusasiat kuntoon – hyvinvointia edistämässä

Boostilaiset ovat aktiivista porukkaa. Tarjoamme näihin tarpeisiin soveltuvia henkilöstöetuja tarjoamalla vuosittain liikunta- ja kulttuurisetelisaldoa, henkilöstölle ilmaisen kuntosalin toimiston yhteydessä sekä liikuntavuoroja ja lajikokeiluja kerran kuussa.

Boostin henkilöstöllä on käytössään lakisääteisen terveydenhuollon lisäksi laajennettu työterveyshuolto ja vakuutusturva, jonka tarjoaa tietotyöläisille sopiva työterveyskumppani.

Tarjoamme työntekijöillemme laadukkaat työvälineet sekä ergonomisen toimistoympäristön, joka edesauttaa hyvän fyysisen kunnon ylläpitoa ja on tietotyöläisille erittäin tärkeää myös pitkällä tähtäimellä.

Ne pienet – ja suuret asiat

Hyvän fyysisen kunnon lisäksi tärkeää on huolehtia myös mielen hyvinvoinnista työpäivien aikana sekä vapaa-ajalla.

Tukea työpäiviin ja omien ajatusten kirkastamiseen on saatavilla säännöllisten tiimi- ja yksilösparrausten sekä mentoroinnin avulla. Boostilla on käytössä sisäinen mentorointimalli työnohjauksen apuna. Jokainen uusi boostilainen saa oman mentorin, jolta saa alussa apua sekä tukea oman työn ohjaamiseen ja jonka avulla tutustutaan tarkemmin muun muassa Boostin toimintatapoihin ja arvoihin. Boostilaisten kehitystä ja oppimista tukee myös Boost Akatemia, boostilaisten oma koulutusohjelma.

Hyvää mielialaa työpäiviin tuovat myös terveelliset välipalat ja hedelmät toimistolla. Myös toimiston virkistysjuomajääkaappi ja työkavereiden kiittämiseen tarkoitettu Kiitos-kaappi ovat työpäivien kestosuosikkeja.

Järjestämme säännöllisesti yhteisiä virkistäytymistapahtumia ja -matkoja, joihin osallistumalla jokainen voi unohtaa hetkeksi työasiat ja antaa mielen levätä.

Uusimpana henkilöstöetuna mielen hyvinvointia edistämään Boost otti loppuvuodesta kumppanikseen Auntien, joka tarjoaa organisaatioille ja yksilöille työhyvinvointiratkaisuja.

Kuuntelemme jatkuvasti henkilöstömme toiveita uusista keinoista parantaa työhyvinvointia sekä ylläpitää tasapainoa työ- ja henkilökohtaisen elämän välillä.

 

Boostin rekry on käynnissä vielä tammikuun ajan! Haemme uusia rakennuttamisen asiantuntijoita infra- ja rakennuttamisen tiimeihin, PTS-asiantuntijaa sekä ensi kesäksi Fast Track -harjoittelijoita vahvistamaan tiimiämme.