Boostille haetaan Fast Track -harjoittelijoita kesäksi

Ensi kesän työ- ja harjoittelupaikat ovat nyt haussa!

Rakennus- ja kiinteistöalan opiskelijoille suunnatussa Boostin Fast Track -ohjelmassa pääset tutustumaan rakennuttamisen asiantuntijatehtäviin todellisia hankkeita käsittelemällä osana Boostin asiantuntevaa ja toisiaan tukevaa tiimiä.

Fast Track -harjoittelijoita haetaan sekä talonrakennuttamisen että infrarakennuttamisen tiimeihimme kesäksi 2023. Harjoittelu ja työtehtävät sopivat parhaiten opinnoissaan jo hieman pidemmällä oleville opiskelijoille, jolloin jo suoritetut opinnot tukevat harjoittelun työtehtäviä.

Lue lisää Fast Track -hausta ja työtehtävistä nettisivuiltamme https://boostbrothers.fi/tyopaikat/fast-track-harjoittelija/.

Haku on parhaillaan käynnissä ja avoinna 31.1.2023 saakka.

Boost mukana opiskelijarekrytapahtumissa Helsingissä ja Tampereella

Yliopistot ja ammattikorkeakoulut järjestävät kesätyöhakukaudella rekrytointitapahtumia, joissa yritykset pääsevät esittelemään toimintaansa sekä avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja, ja vastaavasti opiskelijat pääsevät samalla kertaa tutustumaan kiinnostaviin työnantajiin ja työmahdollisuuksiin.

Boost osallistui Helsingissä Metropolia Ammattikorkeakoulun Kiinteistö- ja rakennusalan järjestämään KiRa-rekryyn 1.12.2022. Tapahtuma keräsi runsaasti osallistujia ja Boostin iloiset asiantuntijat esittelivät kiinnostuneille Fast Track -ohjelmaa ja keskustelivat opiskelijoiden kanssa rakennuttamisen tehtävistä sekä Boostin mielenkiintoisista hankkeista.

Boost on mukana menossa myös Tampereen rakentajakillan järjestämässä perinteikkäässä Rakennusalan yritystapahtumassa torstaina 8.12.2022 Tampereen yliopistolla. Ständillä pääsee juttelemaan Boostin aiempien fasttrackilaisten kanssa, jotka ovat opintojen jälkeen jatkaneet meillä rakennuttamisen asiantuntijan tehtävissä.