Fast Track -harjoittelija

Hae viimeistään

Fast Track -harjoittelija

Haluatko tulla muuttamaan kanssamme rakennusalaa?

Me Boostissa etsimme innovaatioita ja teknologioita ympäri maailmaa ja viemme ne käytäntöön. Toimimme rakennushankkeissa tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana. Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme ja luoda oivalluksia tulevaisuuden rakentamisesta, jossa myös ympäristönäkökulmat ovat vahvasti esillä.

Saamme työskennellä erittäin monipuolisissa ja toimialaa muuttavissa hankkeissa oppimisympäristöistä päiväkoteihin, sairaaloihin, lentoasemiin, kirkkoihin, kohtuuhintaisiin asuntoihin, tieomaisuuteen, voimalaitoksiin ja energiavarastoihin. Hankkeita yhdistää Boostin tavoite viedä uusia toimintamalleja ja teknologioita käytäntöön.

Boostilla pääset osaksi monipuolisia ja merkityksellisiä projekteja aina julkisista palvelurakennuksista kansainvälisesti kiinnostaviin megahankkeisiin. Tutustu referensseihin ja hankeuutisiin nettisivuillamme.

Mitä?

Fast Track -ohjelmassamme pääset tutustumaan rakennuttamisen asiantuntijatehtäviin saaden ohjausta sekä arvokasta kokemusta. Pääset nopeasti tositoimiin asiakasprojekteissamme ja opit nopeasti todellisia hankkeita käsittelemällä ja työstämällä. Fast Track -harjoittelijoita haetaan sekä talonrakennuttamisen että infrarakennuttamisen tiimeihimme.

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi kustannuslaskentaa, hankinnoissa avustamista sekä projekteihin liittyviä erilaisia selvitystöitä. Meillä töitä tehdään aina tiimin tai työkaverin kanssa sparraten, mutta vastuu omista työtehtävistä on sinulla. Jokainen uusi boostilainen saa myös oman mentorin, jonka avulla pääset tehokkaasti kiinni työtehtäviin ja osaksi tiimin toimintaa.

Kenelle?

Harjoittelu ja työtehtävät sopivat parhaiten opinnoissaan jo pidemmällä olevalle, valmistumisvaiheen, opiskelijalle (5.-6. vuosikurssi), jolloin jo suoritetut opinnot tukevat harjoittelun työtehtäviä.

Harjoittelu on osa-aikainen ja palkallinen. Harjoittelun ajankohta ja työmäärä sovitetaan hakijan opiskeluaikataulun mukaisesti. Harjoittelun aikana on mahdollisuus myös täysipäiväiseen työskentelyyn. Harjoittelun jälkeen on mahdollisuus neuvotella työsuhteen jatkamisesta. Meillä on myös mahdollista tehdä opintojen lopputyö.

Boostiin työpaikkana voit tutustua esimerkiksi täältä. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä ja Tampereella.

Kiinnostaako ura rakentamisen kärjessä? Hae meille Fast Track -harjoittelijaksi ja liity Boostin nuorekkaaseen ja asiantuntevaan tiimiin!

Hakuaika vuoden 2024 harjoitteluun on päättynyt.

Hae Työpaikkaa

Tule kehittymään rakennuttamisen huippuosaajaksi Boostille! Hae avoimeen työtehtävään oheisella lomakkeella.

Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon ja/tai LinkedIn -profiililinkin.

Meihin voit olla yhteydessä myös sähköpostitse: rekry@boostbrothers.fi