Boost rekrytoi uusia osaajia rakennuttamisen asiantuntijatehtäviin

Boostilla pääset osaksi monipuolisia ja merkityksellisiä projekteja aina julkisista palvelurakennuksista kansainvälisesti kiinnostaviin erikoishankkeisiin.

Juuri nyt etsimme uusia rakennuttamisen asiantuntijoita rakennus- ja infrahankkeisiin, PTS-asiantuntijaa sekä Fast Track -harjoittelijoita.

Rakennuttamisen asiantuntijana työskentelet rakennushankkeiden asiantuntijatehtävissä esimerkiksi hankevalmistelussa, kustannuslaskennassa ja hankinnoissa. Tehtävissäsi laadit yhdessä Boostin tiimin kanssa rakennushankkeen onnistumisen kannalta keskeisiä aineistoja, laskelmia ja asiakirjoja.

Rakennuttamisen asiantuntijana Boostin infrahankkeissa työskentelet rakennushankkeiden asiantuntijatehtävissä esimerkiksi rakennuttajana ja valvojana. Tehtävissäsi laadit yhdessä Boostin tiimin kanssa rakennushankkeen onnistumisen kannalta keskeisiä aineistoja, laskelmia ja asiakirjoja sekä varmistat maastossa tehtävien töiden sujuvuutta.

PTS-asiantuntijana teet pitkän tähtäimen suunnittelua (PTS) yksittäisille kohteille ja laajallekin kiinteistökannalle. Tehtävissäsi laadit kohteille alustavan PTS-ohjelman, teet kiinteistökierroksia kohteissa, ja viimeistelet kiinteistökierrokselta saatujen tietojen avulla PTS-ohjelman sisältäen toimenpiteet ja kustannustiedot elinkaaren ajalle.

Tarjoamme sinulle osana Boostin tiimiä:

  • Mahdollisuuden päästä kehittämään ja muuttamaan koko toimialaa.
  • Työpaikan, jossa pääset kehittymään nopeasti ammatillisesti sinua kiinnostavaan suuntaan sparraus- ja mentorointiohjelman avulla.
  • Mukavat ja avuliaat kollegat, joilta saat tukea myötä- ja vastamäessä.
  • Rennon yrityskulttuurin ja matalahierarkisen työyhteisön.
  • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön.
  • Laajan työterveyshuollon sekä pääsyn toimiston kuntosalille.
  • Liikunta- ja kulttuuriedun.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen.

Asiantuntijan työtehtävät ovat vakituisia ja kokopäiväisiä. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä ja Tampereella.

Olisitko sinä seuraava uusi boostilainen?

Tutustu tarkemmin tehtäväkuvauksiin ja hakuohjeisiin nettisivuillamme boostbrothers.fi/toihin-meille/. Hakuaikaa asiantuntijan tehtäviin on 15.1.2023 saakka.

Mikäli etsit harjoittelupaikkaa kesäksi 2023 tutustu Boostin Fast Track -harjoitteluohjelmaan sivuillamme boostbrothers.fi/tyopaikat/fast-track-harjoittelija/

Haku on käynnissä 31.1.2023 saakka.