Vuoden 2024 ensimmäiset Kauden Boostilaiset on valittu

Jo perinteeksi muodostuneen Kauden Boostilaiset -äänestyksen tarkoituksena on kiittää koko tiimin voimin työssään onnistunutta työntekijää. Palkinto jaetaan kerran kvartaalissa.

Kuluvan vuoden ensimmäiseksi Kauden Tiimiboostiksi äänestettiin Juho Lautala ja Kauden Asiakasboostiksi Tuomo Takkinen. Molemmat palkinnot osuivat tällä kertaa Tampereen toimiston porukkaan.

Tiimiboosti luo hyvää tunnelmaa ympärilleen

Kauden Tiimiboostiksi ansaitusti valittu Juho sai tunnuksen kollegoiltaan työhön sitoutumisesta ja hyvän fiiliksen luomisesta.

”Erinomaista venymistä, sitoutumista ja tahtoa viedä asioita tyylikkäästi maaliin kaikkien kannalta. Iso kiitos Juho ja jatka samaan malliin!!”

”Juho auttaa projektiimiläisiä upealla tavalla ja tehnyt todella hyvää työtä.”

”Juho on tuonut Tampereen toimistolle positiivista fiilistä läsnäolollaan ja asenteellaan. Juhon tehokkaan työpanoksen saaminen erääseen raiteisiin liittyvään projektiin on ollut korvaamatonta ja helpottanut muiden työtaakkaa merkittävästi! Juho on päässyt rakennuttamisen maailmaan nopeasti kiinni ja tekee sen hyvällä boogiella!”

Alle puoli vuotta sitten työnsä Boostilla aloittanut Juho on asettunut vauhdilla osaksi Boostin työyhteisöä ja päässyt mukaan suurten kokoluokan hankkeisiin.

– Hieman yllättäenhän tämä tuli heti tässä alussa, mutta hyvillä mielin tietysti otetaan huomionosoitus vastaan. Projekteissa olen saanut valtavasti apua ja hyviä neuvoja kollegoilta, mutta mahtavaa kuulla, että myös omasta työpanoksesta on ollut apua tiimille. Positiivisten fiilisten osalta kunnia menee kuitenkin täysin työporukalle, johon on ollut helppoa ja luontevaa heittäytyä mukaan omana itsenään, hän kommentoi voittoaan.

Asiakasboostin sinnikkyyttä arvostettiin

Kauden Asiakasboostiksi valittu Tuomo on rakennuttamisen kokenut konkari ja työskentelee Boostilla infrarakennuttamisen johtajana. Äänestäjien perusteluiden mukaan valintaan vaikutti muun muassa Tuomon kokonaisvaltainen työpanos.

Arvokasta ratkaisu-, myynti-, kontaktointi-, hengenluomis- ja kaikkea mahdollista arvokasta työtä asiakkaiden ja samalla Boostin eteen koko kevään ajan”

Tuomo on tehnyt erittäin hyvää, sitkeää ja pitkäjänteisestä työtä infra-asiakkuuksien hankinnassa ja kehittämisessä.”

Äänestyksen tulos oli Tuomolle ilahduttava yllätys.

– Valinta lämmitti mieltäni. On mukava tehdä yhteistyötä Boostin asiakkaiden kanssa, hän tuumaa.