Vuoden 2023 ensimmäiset Kauden boostilaiset on valittu!

Kauden boostilaisäänestys pyörähti jälleen käyntiin vuoden ensimmäisen kvartaalin tullessa päätökseen. Oli siis aika äänestää boostilaisten keskuudesta menneellä jaksolla erityisen ansiokkaat asiakasboosti ja tiimiboosti.

Erityisen ilahduttavaa oli nähdä äänien jakautuvan niin monelle eri boostilaiselle, mutta ratkaisevat äänet menivät tällä kertaa Suvi Seppälälle, Esko Tiensuulle ja Mika Vaherille. Onneksi olkoon!

Asiakasboostiksi valittu Suvi edistää asiakkaan hankkeita ennakkoluulottomasti

Suvi on tehnyt huippu työtä haastavissa projekteissa!

Suvilla ollut hyvä ote asiakkaiden toiveiden ja tavoitteiden täyttämiseksi mahdollisimman hyvin!

Suvi on ottanut vielä suht tuoreena boostilaisena asiakkaan vaativat projektit hienosti ja ennakkoluulottomasti haltuun, ja liidaa projekteja mallikkaasti eteenpäin.

Näillä perusteluilla boostilaiset äänestivät tämän kerran asiakasboostiksi Suvi Seppälän. Suvi tuli taloon alle vuosi sitten, ja hän pääsi nopeasti mukaan haastaviin ja mielenkiintoisiin projekteihin. Suvin tahtotila on kuunnella asiakkaan toiveita ja pyrkiä täyttämään tavoitteet parhaalla mahdollisella tavalla.

Äänestystuloksen selvittyä oli tuore asiakasboosti silminnähden häkeltynyt tuloksesta:

”Nyt olen kyllä ihan sanaton. Kiitos!”

Tiimiboostit Esko ja Mika tuovat hyvää fiilistä työyhteisöön

Esko Tiensuu ja Mika Vaheri saivat ansaitusti tiimiboostin palkinnon kumpikin hyvän tunnelman luomisesta työyhteisöön.

Esko on jo kokeneempi boostilainen, joka pystyy tarpeen mukaan toimimaan täsmäapuna erilaisissa hankkeita koskevissa ongelmissa, mikä mainittiin myös äänestysperusteluissa. Esko sai tunnustusta myös työkaverin työkuormasta huolehtimisesta, ja uusien työntekijöiden perehdytykseen osallistumisesta.

”Kiitos kaikille! Hyvässä porukassa on mukava tehdä töitä.”

Mika aloitti Boostilla vasta maaliskuussa, mutta on tehnyt työyhteisöön avoimuudellaan ja rempseydellään erittäin hyvän ensivaikutelman, jolla ansaittiin tiimiboostin palkinto heti kättelyssä. Mikaa kehuttiin hyvästä energiasta tekemisessä ja olemuksessa, ja piristyksen tuomisesta toimistolle.

Perinteiseen ”Miltä nyt tuntuu?” kysymykseen, Mikan vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä: ”Erittäin hyvältä tuntuu! Iso kiitos kaikille!”

 

Jatkamme Boostilla tänäkin vuonna perinnettä valita kerran kvartaalissa Kauden asiakasboostin ja Kauden tiimiboostin. Tunnustuksen tarkoituksena on kiittää koko tiimin voimin työssään onnistunutta työntekijää kuluvalla jaksolla.