Uutta voimaa Boostin tiimiin!

Niklas Sarparanta ja Ari Oikari aloittivat boostissa talotekniikan ja rakennuttamisen harjoittelijoina maalis-huhtikuun vaihteessa.

Oppimaan kokeneilta asiantuntijoilta

Metropolia Ammattikorkeakoulussa LVI-insinööriksi opiskeleva Niklas Sarparanta on uudesta tehtävästä innoissaan: ”Tutustuin Boost Brothersiin koulussa järjestetyssä yritystapahtumassa, jossa opiskelijoilla oli mahdollisuus tutustua yritysten tarjoamiin harjoittelu- ja työpaikkoihin. Kiinnostuksen Boostiin herätti yrityksen positiivinen asenne ja halu kehittää rakennusalaa sekä mahdollisuus päästä oppimaan kokeneilta alojensa asiantuntijoilta.
Odotan pääseväni tekemään mielenkiintoisia työtehtäviä ja siinä samalla oppivani paljon uutta sekä kehittyväni oman alani osaajaksi. Ensimmäiset työpäivät ovat menneet nopeasti tutustuessa uusiin työkavereihin ja hankkeisiin sekä perehtyessä toimintatapoihin ja työvälineisiin. Boostilla vaikuttaa olevan oikein positiivinen yhteishenki ja minut on otettu hyvin vastaan. Tästä on hyvä jatkaa,” Sarparanta kuvaa tunnelmiaan.

Oikeisiin töihin jo toisena työpäivänä

Tampereen yliopistolla rakennustekniikan diplomi-insinööriksi opiskeleva Ari Oikari korostaa systemaattisen perehdytyksen ja käytännön soveltamisen merkitystä: ”Oli iloinen yllätys, kun sain työhaastattelun jälkeen tietää, että pääsen harjoitteluun tänne Boostille! Odotukset täällä työskentelystä ovat korkealla. Uskon, että koulun penkissä päntättävät asiat saavat täällä tarkoituksen ja osaaminen syventyy nopeasti monipuolisissa tehtävissä. Näin ensimmäisen päivän systemaattisen perehdytysten jälkeen vaikuttaa siltä, että odotuksilleni on tulossa myös runsaasti vastinetta, sillä ensimmäiset ”oikeat” työtehtävät sain jo toisena työpäivänä. On huikeaa, että pääsen työskentelemään täällä tehtävissä, joihin opintoni minua valmentavat,” kertoo Ari Oikari.