Uusia vahvistuksia Boostin tiimiin

DI Jonna Viitala ja RI Jussi Alanko-Luopa aloittivat Boostissa rakennuttamisen asiantuntijoina kesäkuun alussa. Jonna Viitalalla on monipuolinen kokemus rakennuttamisen tehtävistä kustannuslaskennasta projektijohtamiseen. Hän on valmistunut Aalto-yliopistosta rakentamistalouden diplomi-insinööriksi. Jussi Alanko-Luopa on työskennellyt aiemmin työnjohtajana korjaus- ja uudishankkeissa. Hän on valmistunut rakennusinsinööriksi Seinäjoen ammattikorkeakoulusta ja viimeistelee rakennustuotannon diplomi-insinööriopintoja Tampereen teknillisessä yliopistossa

Rakentamista uudella tavalla

Jonna Viitala kiinnostui Boostin halusta kehittää ja viedä rakennusalaa eteenpäin. ”Myös yrityksen tapa tehdä asioita ja tuoda hankkeisiin uusia toimintatapoja niin kotimaasta kuin maailmalta kiinnosti ja sai minut innostumaan yrityksestä. Lisäksi yrityksen asiakaslähtöisyys ja halu tuottaa asiakkaita ja käyttäjiä palvelevia kokonaisuuksia ja kehittää heille sopivia ratkaisuja vaikuttivat mielenkiintoiselta,” Viitala iloitsee.

”Boostilla pääsee tekemään erilaisia hankkeita tutkimuksen ja kehityksen kuten myös rakennuttamisen ja kustannuslaskennankin parissa ja odotankin että pääsen hyödyntämään aikaisempaa kokemustani alalta monipuolisesti sekä oppimaan uutta. Työt Boostissa ovat lähteneet mukavasti käyntiin ja minut on otettu hyvin mukaan porukkaan. Odotan, että yhteistyö tiimin kanssa lähtee sujumaan hyvin ja sama energia kuin Boostin toimistolla viedään myös hankkeisiin,” kertoo Viitala.

Avoin ja innostava ilmapiiri

Jussi Alanko-Luopa ja Boost kohtasivat ensimmäisen kerran allianssimallia käsittelevässä työpajassa: ”Ensikosketukseni Boostiin tapahtui Tampereen teknillisellä yliopistolla boostilaisten järjestämässä työpajassa. Työpajassa etsittiin ja ideoitiin erilaisia keinoja mitata allianssimallilla toteutettavien hankkeiden onnistumista. Parin viikon kuluttua tapahtumasta puhelimeni soi, kun Juho-Kusti Kajander soitti ja kysyi, miten tilaisuus oli onnistunut, ja samalla sain kutsun Boostin toimistolle työhaastatteluun,” kertoo Alanko-Luopa

”Ennestään minulle tuntematon Boost Brothers onnistui herättämään kiinnostukseni mielenkiintoisilla hankkeillaan, sekä avoimella ja innostavalla työilmapiirillään. Myös Boostin akateeminen aktiivisuus, innovatiivisuus ja halu kehittää rakennusalaa herättivät kiinnostusta, joten päätin liittyä mukaan tiimiin. Ensimmäisten viikkojen tutustuminen Boostilaisiin ja heidän toimintatapoihinsa on ollut innostavaa, ja on ollut vakuuttavaa huomata, miten hyvin uudet työntekijät liitetään osaksi tiimiä. Odotan Boostilta mielenkiintoisia ja haastavia projekteja rakennuttamisen parissa, sekä työskentelyä hienossa työyhteisössä hyvällä ja toisiaan kannustavalla yhteishengellä,” kiteyttää Alanko-Luopa.