Uudet Kauden boostilaiset on valittu.

Uudet Kauden boostilaiset on valittu

Kuluva vuosi on ennättänyt siihen pisteeseen, että oli aika palkita vuoden ensimmäisen jakson Kauden boostilaiset. Jatkamme Boostilla tänäkin vuonna perinnettä valita kerran kvartaalissa Kauden boostilainen. Tunnustuksen tarkoituksena on kiittää koko tiimin voimin työssään onnistunutta työntekijää kuluvalla jaksolla.

Koska tiimimme on jatkanut kasvuaan, uudistimme myös äänestyskonseptia, ja jatkossa annamme erityiskiitokset kahdelle kollegalle, jotka ovat onnistuneet asiakastyössä sekä tiimihengen ylläpitäjänä. Äänestimme keskuudestamme Kauden Asiakasboostia ja Kauden Tiimiboostia.

Vuoden 2022 ensimmäiseksi Kauden Asiakasboostiksi äänestettiin Teemu Rantala (kuvassa vas.) ja Kauden Tiimiboostiksi Santeri Häkkinen.

Asiakasboosti asiakkaan asialla

Teemu Rantala toimii Boostilla rakennuttamisen asiantuntijana, ja hiljattain meillä aloittaneena, hän on lyhyessä ajassa päässyt hyvin sisälle tiimiin ja asiakastyöhön. Siitä kertovat myös työkavereiden antamat maininnat, miksi äänestys toi Teemulle tällä kertaa ykkössijan:

  • ”Teemu on onnistunut hienosti usealla asiakasrintamalla niin projektityössä kuin uusien asiakkuuksien hankkimisessa.”
  • ”Hän on päässyt nopeasti ja ansiokkaasti mukaan asiakastyöhön Boostilla aloittamisen jälkeen ja tulokset projekteissa ovat vakuuttavia.
  • ”Teemu on päässyt hyvin sisälle asiakastyöhön, ja myös viihtyy asiakasrajapinnassa.”

Teemu kertoi olevansa todella otettu, kun kuuli äänestystuloksen:

”Asiakasrajapinnassa toimiminen on aina ollut itselle mieluisaa työtä, ja kun taustalla on näinkin ammattitaitoinen Boostin tiimi, niin markkinointi on hyvin helppoa. Äänestyksen perusteella oma suunta on siis nähtävästi ollut oikea ja sillä tiellä jatketaan matkaa kohti kesää!”

Tiimiboosti luo hyvää fiilistä tiimille

Santeri Häkkinen toimii Boostilla talotekniikan asiantuntijana. Santeria äänestettiin Tiimiboostiksi (muutaman iloisen sisäpiirivitsin lisäksi) seuraavilla kriteereillä:

  • ”Santeri pitää toimistolla hyvää henkeä yllä.”
  • ”Fiiliksen ylläpitäjä, hyväntuulinen toimiston tsemppari.”
  • ”Santeri piristää päivää toimistolla hyvillä jutuillaan.”

Santeri kommentoi Tiimiboostiksi valintaansa seuraavasti:

”Hienoltahan se tuntui saada ensimmäinen Tiimiboosti-titteli. Mielestäni kaudella oli monta onnistujaa ja hyvää vaihtoehtoa Tiimiboostiksi, esimerkiksi useat kollegat ovat ottaneet hienosti roolia työkuorman jakamisessa ja sairastilanteiden sattuessa.

Kiva kuitenkin, että työkaverit ovat tykänneet jutuistani ja hyväntuulinen meininki toimistolla kyllä aina on ollutkin!”