Tuomo Takkinen ja Piia Jokihaara aloittivat Boost Brothersilla uudessa Infrarakennuttamistiimissä

Boost Brothers kasvattaa palvelutarjontaansa uuden Infrarakennuttamistiimin myötä. Infrarakennuttamisen asiantuntemustamme vahvistavat marraskuussa Boostilla aloittaneet Tuomo Takkinen ja Piia Jokihaara.

 

Uusia toimintamalleja infrarakennuttamiseen

Boost Brothersin tavoite kehittää rakennusalaa sekä hyödyntää uusia toimintatapoja ja teknologioita herätti Tuomon ja Piian kiinnostuksen.

Urallaan suunnittelijana, urakoitsijana sekä rakennuttajana erilaisissa rooleissa infratoimialalla toiminut Takkinen on valmis tuomaan infrarakennuttamiseen boostilaista ajattelua ja toimintatapaa, joita alalla hänen mielestään tarvitaan:

Infratoimiala kaipaa tehokkaampia toimintatapoja ja ”näin on tehty aina” -ajattelun muuttamista. Alalla on valtavasti potentiaalia, mutta se pitää saada ulosmitattua osaajista.

Myös Jokihaara on tehnyt viimeiset reilut viisi vuotta tiiviisti töitä infrarakennuttamisen projektien parissa erilaisissa rooleissa. Työtä on pitkälti tehty Tuomon kanssa samoissa tiimeissä, joten samankaltaiset ajatukset infrarakennuttamisen kehittämisestä perustuvat yhteiseen kokemukseen.

Mielestäni infra-alalla on laajalti kehitystarpeita, niistä yksi on jo Tuomon mainitsema toimintatapojen tehostaminen ja ”näin on aina tehty” toimintatapa-ajattelu. Lisäksi infra-alan pitäisi olla houkuttelevampi, jotta tulevaisuudessa saataisiin nuoria osaajia töihin tai, että heitä kiinnostaisi hakeutua alalle.

Takkinen ja Jokihaara ovat kumpikin koulutukseltaan rakennustekniikan insinöörejä Tampereen ammattikorkeakoulusta. Takkinen on hiljattain aloittanut myös Lean-johtamisen YAMK opinnot.

 

Perehdytyksen kautta hihat heilumaan

Boost oli Tuomolle ja Piialle tuttu aiemmista yhteisistä työkuvioista, joiden kautta muutamat boostilaiset olivat tulleet jo hieman tutuiksi. Tämä oli myös yksi syy hakeutua Boostin tiimiin töihin.

Ensifiilis on erittäin innostunut ja tunnen olevani tervetullut porukkaan. Alun prosessit on mietitty pitkälle, eikä turhia sivuaskelia ole tarvinnut ottaa. Nyt vain tiukasti työn syrjään kiinni”, iloitsee Tuomo.

Myös Piian kohdalla boostilaiset ovat onnistuneet luomaan lämpimän vastaanoton:

Ensifiilikset on innostuneet. Odotan innolla uusien työkavereiden kanssa työskentelyä ja tulevia projekteja!

 

Boostin infrarakennuttamistiimi auttaa tilaajia saavuttamaan hankkeen tavoitteet

Boostin toimitusjohtaja Juho-Kusti Kajander iloitsee uuden tiimin perustamisesta:

Aivan loistavaa saada Piia ja Tuomo mukaan joukkueeseemme! Jatkossa boostilaisia nähdään entistä vahvemmin myös väylien, teiden, ratojen, siltojen, raitioteiden, tunneleiden ja kunnallistekniikan rakennuttamistehtävien kehittämisen parissa. Asiantuntijoillamme on ajantasainen osaaminen, pätevyydet ja monipuolinen työkokemus, jota vanhat ja uudet asiakkaat pääsevät hyödyntämään.

Toteutamme infrarakennuttamisen palvelut laadukkaasti ja tehokkaasti sekä kokemusperusteisen osaamisen että uusien toimintamallien avulla. Teemme hankestrategian, kustannus- ja laatuohjauksenhankinnat, turvallisuuskoordinoinnin, projektinjohdon ja valvonnan sekä käyttöönoton fasilitoinnin, projektin auditoinnin ja vaikutusten arvioinnin”, kiteyttää Takkinen.

 

Lisätietoja:

Juho-Kusti Kajander, toimitusjohtaja, p. 040 750 2775

Tuomo Takkinen, johtaja, Infrarakennuttaminen, p. 040 630 8435