Tule töihin Boostille! Etsimme yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntijoita sekä rakennuttamisen asiantuntijoita

Liiketoiminnassamme on hyvä boogie. Kuluvalla tilikaudella liikevaihtomme on voimakkaassa, yli 40 % kasvussa, asiakkaiden tyytyväisyys on huippukorkealla (NPS 100) ja tilauskantamme on historiamme suurimmalla tasolla.

 

Haemme nyt joukkoomme kahta kokenutta yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntijaa ja kahta rakennuttamisen asiantuntijaa vastuullisiin työtehtäviin Helsingin toimipisteeseemme.

Boostilla asiantuntijat pääsevät osaksi monipuolisia ja merkityksellisiä projekteja aina julkisista palvelurakennuksista kansainvälisesti kiinnostaviin megahankkeisiin.

Asiantuntija, yhteistoiminnalliset hankkeet

Etsimme yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntijaa, jolla on kokemusta yhteistoiminnallisista hankkeista, esimerkiksi hankestrategia-, hankinta- tai kehitys- ja toteutusvaiheen tehtävistä.

Yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntija työskentelee tilaajan asiantuntijana yhteistoiminnallisissa hankkeissa. Hän valmistelee ja ohjaa työpajoja ja kokouksia, valmistelee laadukkaita päätöksentekoaineistoja sekä sparraa ja tukee hanketiimiä työskentelemään yhdessä ja kehittymään hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tehtävässä tarvitaan ratkaisukeskeistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Asiantuntija tekee yhteistyötä paitsi sisäisten, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa. Edellytämme hakijalta vahvoja suomen kielen suullisia ja kirjallisia taitoja, ja katsomme eduksi aiemman valmennus- ja koulutusosaamisen.

Rakennuttamisen asiantuntija

Rakennuttamisen asiantuntija tulee työskentelemään rakennushankkeiden asiantuntija- ja projektijohtotehtävissä esimerkiksi hankevalmistelussa, kustannuslaskennassa, hankinnoissa ja projektinjohdossa.

Asiantuntija toimii työssään tiiviissä yhteistyössä Boostin tiimin, tilaajan, käyttäjien ja muiden hankeosapuolten ja eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi Boostilla pääsee osallistumaan rakennuttamisen uusien toimintatapojen kehittämiseen ja käytäntöön viemiseen.

Etsimme rakennuttamisen asiantuntijaksi henkilöä, jolla on vähintään kahdeksan vuoden työkokemus rakennuttamisen työtehtävistä suoritetun tutkinnon jälkeen, sekä näyttöjä toimitilahankkeiden asiantuntija- tai projektipäällikkötehtävistä. Erilaisten hankemallien tuntemuksesta, rakennuttamisen ympäristöosaamisesta ja RAP- / RAPS-pätevyydestä on hyötyä työtehtävissä.

Rakennuttamisen asiantuntijan työssä on tärkeää ratkaisukeskeinen työskentelyote, oma-aloitteisuus sekä luontevat työskentelytaidot erilaisten ihmisten kanssa.

Mukaan Boostin rentoon porukkaan

Boostin työyhteisössä työskentelee yli 30 rakennuttamisen ammattilaista kahdella eri toimistolla Helsingissä ja Tampereella. Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Työpaikan, jossa pääsee kehittymään ammatillisesti kiinnostavaan suuntaan sparraus- ja mentorointiohjelman avulla.
  • Rennon yrityskulttuurin ja avuliaat kollegat, joilta saa tukea myötä- ja vastamäessä.
  • Laajan työterveyshuollon sekä pääsyn toimiston kuntosalille.
  • Liikunta- ja kulttuuriedun sekä tiimin yhteistä virkistystoimintaa.

Asiantuntijatehtävien työsuhteet ovat vakituisia ja kokopäiväisiä, ja työtä tehdään monipaikkaisesti Boostin ja asiakkaan toimistoilla sekä etätyössä. Tehtävissä edellytetään myös matkustusvalmiutta.

Lisätietoa avoimista työpaikoistamme ja hakuohjeet tehtäviin löytyvät nettisivuillamme.