Tomas Fagerström tuo lisää yhteistoiminnallisten hankkeiden kokemusta Boostiin

Boostin tiimi sai lisävahvistuksia, kun Tomas Fagerström aloitti työt rakennuttamisen asiantuntijana Pasilan konttorilla. Aalto-yliopiston rakentamistalouden DI haluaa olla Boostin mukana kehittämässä alan kärkiosaamista ja tuottamassa korkeaa lisäarvoa asiakkaalle.

Vahva rakennuttamisen ja hankekehityksen osaaja

Fagerström on työskennellyt rakennuttamisen ja hankekehityksen parissa yli kymmenen vuoden ajan, joten kokemusta on ehtinyt kertymään erilaisista rakennuttamisen ja kiinteistöalan tehtävistä sekä hankkeista ja hankemuodoista.

– Työkokemusta on kertynyt niin julkiselta kuin yksityiseltäkin puolelta projektipäällikön ja hankekehityspäällikön tehtävistä. Olen saanut olla mukana myös yhteiskunnallisesti merkittävissä rakennushankkeissa mm. Siltasairaalan uudisrakennushankkeessa, joka toteutettiin yhteistoiminnallisena projektinjohtourakkana.

Moderneilla keinoilla kiinni parempiin hankkeisiin

Boostilaisia yhdistää kiinnostus kehittää rakennusalaa sekä löytää uusia toimintatapoja ja teknologioita, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään. On aina mielenkiintoista kuulla uuden työntekijän aloittaessa tiimissä, mitä kehityskohteita hän löytää rakennusalalta, ja millaisia ratkaisuja hän tarjoaisi.

– Rakennus- ja kiinteistöalalla projektiryhmien ongelmanratkaisukyky on keskiössä. Uskon, että digitaalisten ratkaisujen, johtamisen ja yhteistyötä tukevien mallien avulla saadaan aikaan hienoja tuloksia, parempia hankkeita ja yleisesti tyytyväisyyttä, visioi Fagerström.

Boostilla tehdään töitä vahvalla otteella rennossa työympäristössä

Fagerström kertoo, että yrityksenä Boost Brothers oli hänelle tuttu jo opiskeluajoilta, joten hänellä on positiiviset odotukset työkulttuurista ja tiimin hyvästä työilmapiiristä.

– Ensitunnelmien perusteella toimistolla on rento, mutta vahva ote työhön. Olen huomannut, että boostilaiset haluavat hoitaa oman tehtävänsä niin hyvin kuin mahdollista.

– Tartun mielelläni uusiin haasteisiin ja jatkan omaa kehittymistäni samalla korkealuokkaista asiantuntijapalvelua tuottaen.