Tiina Kuvaja Boostille markkinointiviestinnän asiantuntijaksi

Boostin tiimin uusin vahvistus on YTM Tiina Kuvaja, joka tulee vahvistamaan Boostin markkinointiviestinnän osaamista. Kuvajan työtehtäviin kuuluu myös hankeviestinnän kehittämistä ja projektivalmennusta.

Kokenut viestinnän ammattilainen

Kuvaja on työskennellyt pitkään viestinnän yrittäjänä ja tehnyt töitä toimittajana, valokuvaajana sekä yritysviestinnän parissa. Viime vuosina hän on toiminut päätoimisesti vastaavana opettajana journalismiin ja viestintään erikoistuneella opintolinjalla.

Kiinteistö- ja rakennusalan viestintätehtäviä Kuvaja on tehnyt aiemminkin, mutta Boostin myötä hän pääsee paneutumaan todenteolla rakennuttamisen pariin.

Boostissa Kuvajaa kiinnostaa yrityksen halu kehittää alaa ja innovoida uutta, sekä myös tutkimuksen hyödyntäminen rakennuttamistoiminnassa. Alan kehittämistarpeita hän pohtii näin:

”Tarkastelen oman taustani vuoksi asiaa vähän eri näkökulmasta kuin suunnittelijat. Rakentaminen koskettaa meistä jokaista esimerkiksi kaupunkikuvan ja rakentamisen laadun muodossa. Alan kehittäminen vaatii uuden tiedon jalkauttamista. Haluan olla mukana tekemässä rakentamiseen liittyvästä viestinnästä ymmärrettävämpää, kiinnostavampaa ja laadukkaampaa.”

Pehmeä lasku boostilaiseksi

Kuvajan virallinen aloitus Boostilla oli sovittu elokuulle, mutta pääsimme käynnistämään yhteistyötä jo aiemmin tänä vuonna yksittäisten viestinnän toimeksiantojen osalta. Hän pääsi myös mukaan Boostin kesäpäiville tapaamaan tulevaa työyhteisöä, kun uuden Tampereen toimiston avajaisia vietettiin kesäkuussa.

”Minut on kohdattu Boostilla välittömästi ja kuunnellen. Koen olevani tervetullut ja uskon, että meillä on molemmin puolin paljon annettavaa. Työkenttäni on monipuolinen ja uuden ideointiin on suhtauduttu positiivisesti, joten uteliaana ja innokkaana odotan, mitä tuleman pitää”, kertoo Kuvaja.