Saara Lassila vahvistaa Boostin tiimiä

DI Saara Lassila aloitti Boostissa elokuun lopussa rakennuttamisen asiantuntijana. Saara on valmistunut Aalto-yliopistosta geotekniikan diplomi-insinööriksi. Hän on työskennellyt geoteknisenä suunnittelijana projekteissa, joissa suunnitteluun on yhdistetty resurssiviisaus päästölaskennan ja massatalouden muodossa.

Kestävä kehitys lähellä sydäntä

Saara tuo Boostille lisää ympäristöosaamista rakennuttamisen kehittämiseen.

”Haluan varmistaa, että kestävä kehitys otetaan huomioon rakennusprosessin kaikissa vaiheissa, ja siten voitaisiin valita niin teknisesti, taloudellisesti kuin ympäristön kannalta toimivimmat ratkaisut.

Rakennusprosessissa on paljon hukkaa, mikä vaikuttaa koko alan maineeseen oli sitten kyse julkisin tai yksityisin varoin toteutetuista hankkeista. Haluan olla mukana tehostamassa prosessia ja antamassa lisää vastinetta asiakkaille”, kertoo Saara.

Kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia Boostin tiimissä

Moni työtehtävä löytää tekijänsä tällä hetkellä sosiaalisen median kautta, ja myös Saara sai tiedon Boostin avoimista työpaikoista LinkedInissä tutun kontaktin myötä.

Saara kertoo, että Boostissa kiinnostaa mielenkiintoiset kehitysprojektit sekä uudet haasteet, joita pääsee ratkomaan nuorekkaassa ja innostuneessa porukassa.

Ensimmäisen työviikon jälkeisiä tunnelmia kysyttäessä, Saaralla on selkeä vastaus:

”Ensifiilikset ovat todella hyvät! Perehdytysprosessi on ollut selvästi huolellisesti mietitty ja vastaanotto on ollut lämmin. Odotan työskentelyä asiakkaiden kanssa ja erityisesti kommunikointia eri osapuolten välillä sekä heidän toiveidensa ja tavoitteidensa yhteensovittamista.”