Petrosta ja Mikasta Kauden boostilaiset!

Vuoden viimeinen Kauden boostilaisäänestys pyöräytettiin käyntiin hyvissä ajoin ennen joulua. Perinteisesti Boostin pikkujouluissa julkistettu äänestystulos oli tällä kertaa konkarien esiinmarssi.

Kauden asiakasboostiksi äänestettiin Petro Pöyhönen ja tiimiboostiksi Mika Stenman, jotka ovat kumpikin jo pitkän linjan boostilaisia.

Neljännesvuosittain jaettavan tunnustuksen tarkoituksena on kiittää koko tiimin voimin jakson aikana työssään onnistunutta työntekijää.

Pöyhönen uurastanut syksyllä asiakas- ja projektityössä

Boostin Rakennuttamisen ratkaisut -tiimiä johtava Pöyhönen sai äänestyksessä Kauden asiakasboosti -tunnustuksen. Perusteluina valinnalleen äänestäjät olivat nostaneet esiin mm. pitkäjänteisen työn asiakas- ja projektityössä kuluneella jaksolla:

  • Petro on tehnyt ansiokasta ja pitkäjänteistä työtä uusien asiakkuuksien tarjoustyössä ja ylösajamisessa sekä projektien käynnistämisessä.
  • Petro on tehnyt hartiavoimin töitä koko syksyn ja tulokset puhuvat puolestaan! Iso kiitos!
  • Äänestin Petroa, joka on nyt syksyllä tehnyt uutterasti asiakastyötä projektien parissa.
  • Loistavaa työtä useiden asiakkuuksien kasvattamisessa!!

Pöyhönen kiittää työyhteisöä Kauden asiakasboosti-tunnustuksesta ja kertoo palkitsemisen todella lämmittävän mieltä.

Stenman tuo työyhteisöön positiivista energiaa

Pitkään Boostilla rakennuttamisen asiantuntijana toiminut Stenman äänestettiin Kauden tiimiboostiksi. Äänestäneet nostivat perusteluihinsa mm. hyväntuulisuuden ja positiivisuuden, jotka tarttuvat myös muuhun työyhteisöön:

  • Mika on aina hyväntuulinen, mikä nostattaa tunnelmaa hänen ympärillään.
  • Mika tuo aina positiivisuutta ja energiaa koko porukalle!! Etenkin päivien pimentyessä se on hurjan arvokasta työtä. Kiitos Mika!
  • Mika luo hyvää fiilistä ympärilleen ollessaan toimistolla. Mukava jutella vähän niitä näitä, ja Mika on sopivan äänekäs tuodakseen eloa toimistolle, mutta ei liian, että alkaisi ärsyttää. Jatka samaan malliin!
  • Erittäin positiivinen, lämmin ja kannustava työkaveri!!

Äänestyksen tulosta Stenman kommentoi ilahtuneena.

– Hienoa saada positiivista tunnustusta työkavereilta niin projekteissa kuin toimistolla työskentelystä. Kannustavan ja iloisen ilmapiirin koen tärkeäksi niin Boostille kuin itselleni.