Panu Paukkeri tuo monipuolista osaamista Boostin tiimiin

DI Panu Paukkeri aloitti 28.11 rakennuttamisen asiantuntijana Boostissa.

”Minulle on kertynyt viimeisen kahdeksan ja puolen vuoden aikana monipuolinen ja ainutlaatuinen kokemus- ja osaamistausta tutkimus-, kehitys-, konsultointi- ja koulutustehtävissä Haahtela-kehitys Oy:n tuottamien laskentamenetelmien ja palveluiden parissa. Tänä aikana sain myös upean mahdollisuuden vahvistaa organisaatioihin, johtamiseen ja palveluihin liittyviä tiedollisia ja kehittämistaidollisia valmiuksiani lisäopintojen avulla. Opiskelin työn ohessa tuotantotalouden DI-tutkinnon pääaineenani tiedon ja ihmisten johtaminen kiinteistönpitotalouden ja -tekniikan DI-tutkinnon päälle.

Boostissa kiinnosti erityisesti kokonaisvaikutelma, joka henkii ihmisläheisyyttä, raikkautta, tuoreutta, avoimuutta ja valoisuutta sekä vahvaa, rohkeaa ja energistä palvelu-, yhteistyö-, tutkimus- ja kehitysorientaatiota. Nähdäkseni Boostissa onkin oivallettu poikkeuksellisella tavalla timanttisten, kestävien arvojen varaan rakentuvan organisaatiokulttuurin sekä tiimi- ja työntekijäkokemuksen merkitys hyvinvoinnille, tuottavuudelle ja menestykselle.

Siksi uskallankin odottaa, että pääsen työskentelemään erinomaisessa yhteistyössä ja yhteishengessä sellaisten projektien ja teemojen parissa, jotka tuottavat arvoa sekä asiakkaillemme että meille boostilaisille, ja jotka koen myös henkilökohtaisesti palkitsevina ja sisäisesti motivoivina,” kertoo Panu Paukkeri.