Onnea Kauden boostilaiset Suvi, Tiina ja Mika!

Kauden Boostilaiset -äänestyksen tarkoituksena on kiittää koko tiimin voimin työssään onnistunutta työntekijää. Palkinto jaetaan kerran kvartaalissa.

Vuoden toisessa äänestyksessä Kauden Asiakasboosteiksi äänten jakautuessa valittiin rakennuttamisen asiantuntija Suvi Seppälä sekä Boostin viestinnän asiantuntija Tiina Kuvaja. Kauden Tiimiboostiksi äänestettiin rakennuttamisen asiantuntija Mika Vaheri.

Kauden Asiakasboostit ammattilaisia työssään

Kauden Asiakasboosteiksi äänestettiin tällä kertaa Suvi ja Tiina. Suvi vei asiakasboostin äänestyksen jo kolmatta kertaa, mikä kertoo Suvin pitkäjänteisestä omistautumisesta projektien edistämisessä asiakkaan parhaaksi, ja tämän ovat huomanneet myös kollegat Boostilla.

Suvi painaa kovaa ja ansiokkaasti menemään asiakkaiden toiveiden täyttämisessä.

Asiakkaan luottotekijä.

Suvilla on asiantuntemusta ja ennenkaikkea rohkeutta luotsata hankkeita parhaaseen suuntaan, vaikka se vaatisi välillä kyseenalaistamistakin. Hienoa, että meillä on Suvin kaltainen osaaja tiimissä!

Suvi kiitti kollegoja huomioimisesta, vaikka olikin häkeltynyt kuullessaan, että äänestys osui jälleen hänen kohdalleen.

– Hyvällä tiimillä homma toimii ja on helppo vastata asiakkaan tarpeisiin!

 

Boostin viestinnän asiantuntija Tiina toimii tärkeänä tekijänä myös useissa asiakasprojekteissa erityisesti yhteistyötaitojen kouluttamisen ja projektiviestinnän tehtävien parissa. Aiemmin mm. journalismin ja viestinnän opettajana toiminut Tiina on saanut asiakkailta erinomaisia palautteita työn laadusta.

Tiina on päässyt mahtavasti mukaan asiakasrajapinnassa työskentelyyn ja on saanut erinomaisia palautteita asiakkailta! Tuonut hyviä ”out of the box” näkökulmia hankkeisiin oman erikoisosaamisensa ansiosta!

Loistavat palautteet työstä ja mahtavaa heittäytymistä uuden tehtävän edessä.

Tiinalla on ollut todella upea ote koulutusten valmisteluihin, mikä on näkynyt erinomaisissa asiakaspalautteissa. Tiinalla on ollut myös tärkeä rooli monien muiden asiakkaille valmisteltavien aineistojen  laadunvarmistuksessa. Kiitos avustasi ja ammattitaitosi jakamisesta!

Tiina ilahtui asiakasboostin äänestystulosten selvittyä.

– Valinta oli iloinen yllätys. Olen päässyt mukaan mahtavaan porukkaan, ja on ihanaa kuulla, että olen voinut olla aidosti avuksi sekä kollegoille että asiakkaille. Tällaiset palautteet ovat erittäin arvokkaita ja motivoivat jatkamaan samalla mentaliteetilla myös jatkossa.

Tiimiboosti tsemppaa ja kannustaa – ja paistaa lettuja?

Kauden Tiimiboostiksi äänestetty Mika on tunnettu hyvän fiiliksen luomisesta ympärilleen. Kollegoiden perusteluissa nostetaan esille Mikan tsemppaavaa asennetta ja koko projektitiimin huomioimista, oli kyse sitten avun tarjoamisesta kollegalle tai tiimin kannustamisesta tiukoissa tilanteissa.

Mika on tsempannut loistavalla asenteella koko projektitiimiä ja kannustanut hankalissakin tilanteissa. Mahtavaa työtä!

Mikalla on uskomaton kyky saada asioita aikaan nopeasti ja tehokkaasti. Mika tsemppaa hyvin tiimiä, pitää kaikkien puolia sekä tarjoaa aktiivisesti apuaan. Toivottavasti toimitaan myös tulevaisuudessa yhteisten projektien parissa!

Kommenteissa kehuttiin myös Mikan yhteistyötaitoja sekä taitoa luoda mutkattomia asiakassuhteita.

Mika kommentoi äänestystulosta tyylilleen uskollisena, ja otti myös kantaa äänestysperusteluissa mainittuun lupaukseensa.

– Kauden tiimiboostiksi valinta aiheuttaa minussa pirskahtelevia ilon tunteita, jotka säkenöivät päivittäiseen mielenmaisemaani. Kommentit lämmittävät mieltä, kannustavat jatkamaan samalla asenteella työskentelyä ja kehittymään samalla vielä paremmaksi tiimityöskentelijäksi.

Toki tämän kunniamaininnan osasyynä voi olla lupaukseni lettujen paistosta toimistolla (sis. Vadelmahillo + vaniljajäätelö), ja tämän lupaukseni tulen varmasti vielä ennen kesälomille jääntiä toteuttamaan!