Olohuone on toimiston sydän — Boost Brothers satsaa uusissa toimitiloissaan viihtyvyyteen

Boost Brothersilla tiedetään, että työntekijöiden viihtyvyys sataa lopulta asiakkaan laariin. Uudet toimitilat avautuivat toukokuussa aivan Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevalle Tullin alueelle.

Rakennuttamisen ratkaisutoimisto Boost Brothers Oy:n toimitiloissa Tampereella on tietoisesti panostettu viihtyvyyteen.

— Tilat ovat aivan bränikät! Juuri meitä varten remontoitu ja kalustettu, hehkuttaa rakennuttamisen asiantuntija Mika Vaheri, joka on yksi tuoreimmista boostilaisista.

Toimiston keskipisteenä on rennosti sisustettu olohuone sohvineen ja nojatuoleineen. Se toimii työntekijöiden kohtaamis- ja ideointipaikkana sekä taukotilana. Lisäksi olohuone taipuu tilaisuuksien järjestämiseen.

Kokonaisuus on toteutettu alusta loppuun työntekijöitä kuunnellen, sillä Boost Brothersilla pyritään matalaan hierarkiaan.

— Olemme saaneet osallistua toimiston sisustamiseen, ja hankintoja on tehty meidän tarpeitamme kuunnellen. Tämä kuvastaa mielestäni hyvin Boostin toimintaa laajemminkin, Vaheri kertoo.

Ilmapiiristä potkua yhteistyölle

Boostilla on huomattu, että mukavat työskentelyolosuhteet tuovat mukanaan hyötyjä, jotka parantavat lopulta myös työn tuloksia. Esimerkiksi mentorointi, sparraus sekä tutkimustiedon hyödyntäminen, jotka ovat Boost Brothersin keskeisimpiä toimintatapoja, tehostuvat kuin itsestään.

Boostilla useamman vuoden ajan työskennellyt rakennuttamisen asiantuntija Ari Oikari on jo ehtinyt huomata työssään uusien toimitilojen myötä tulleen positiivisen muutoksen. Mieluisat työtilat kutsuvat etätyön sijaan toimistolle.

— Työskentelyyn on tullut rytmitystä ja balanssia, kun työskennellään paikan päällä ja ollaan yhdessä. Lisäksi tieto kulkee entistäkin paremmin ja sparraamisesta tulee luonteva osa työtä, Oikari toteaa.

Hyvä työilmapiiri näkyy myös boostilaisten sitoutumisena työhönsä. Silloin ratkaisut tehdään aidosti asiakasta kuunnellen ja ymmärtäen.

— Yleinen hyvä fiilis tarttuu myös asiakkaisiin, jolloin yhteistyö on sujuvampaa. Palavereissakin päästään nopeasti samalle aaltopituudelle, summaa Oikari.

Maan parasta rakennusosaamista

Boost Brothers laajensi toimintaansa Tampereelle, joka on tutkimusten mukaan jo kolmatta kertaa peräkkäin Suomen vetovoimaisin kaupunki. Rivakasti kehittyvältä Pirkanmaan alueelta löytyy sekä rakentamistarvetta että huippuosaamista.

— Tampereella rakennustekniikan koulutus on maan kärkitasoa niin yliopisto- kuin ammattikorkeakoulutasolla, jonka johdosta kaupungista löytyy runsaasti rakennusalan kärkiosaamista sekä tuoretta tutkimustietoa, Vaheri tietää.

Boost Brothers työllistää tällä hetkellä 35 henkilöä, joista kolmannes työskentelee Tampereen toimipisteellä rakennuttamisen ja infrarakennuttamisen parissa.

Yhtiön tavoitteena on jatkaa liiketoimintansa kasvattamista ja olla rakennuttamisen kehittämisessä Pohjoismaiden ykkönen.

Boost Brothers Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen rakennuttamisen ratkaisutoimisto, jonka toimipisteet sijaitsevat Pasilassa ja Tampereella. Yhtiön palveluihin kuuluvat rakennuttaminen, valmentaminen, infrarakennuttaminen, teollinen rakennuttaminen, tutkimus ja kehittäminen, palveluverkkosuunnittelu ja pitkän tähtäimen suunnittelu (PTS).

 

Lisätietoja:

Juho-Kusti Kajander, toimitusjohtaja, puh. 040 750 2775, juho-kusti.kajander@boostbrothers.fi

Tuomo Takkinen, johtaja, Infrarakennuttaminen, puh. 040 630 8435, tuomo.takkinen@boosbrothers.fi