Nimityksiä Boost Brothersissa

Petro Pöyhönen ja Maiju Hirvonen on nimitetty johtajiksi Boost Brothers Oy:ssä. DI Petro Pöyhönen johtaa Boost Brothers Oy:n talonrakennuttamisen palveluihin keskittyvää rakennuttamisen ratkaisut -liiketoimintatiimiä. DI Maiju Hirvonen johtaa Boost Brothers Oy:n ympäristötiimiä, joka toimii tilaajaorganisaatioiden kumppanina kestävän kehityksen energia- ja infrarakentamisen hankkeissa.

Rakennuttamisen ratkaisut -liiketoiminnan johtajaksi Petro Pöyhönen

”On todella hienoa päästä vetämään ja kehittämään Rakennuttamisen ratkaisut -tiimiämme. Autamme asiakkaitamme hankevalmistelussa, kustannuslaskennassa, hankinnoissa, projektijohdossa ja valvonnassa. Kilpailuetumme perustuu kehittämäämme Milestone-ratkaisuun, joka auttaa tilaajia saavuttamaan hankkeen laatu-, kustannus- ja aikataulutavoitteet”, kertoo Petro Pöyhönen.

”Pöyhösellä on erinomaiset edellytykset onnistua tehtävässään. Hän on työskennellyt Boostissa vuodesta 2013 lähtien ja tehnyt pitkäjänteistä ja loistavaa työtä esimerkiksi vanhempana rakennuttamisen asiantuntijana, projektimestarina, asiakasvastaavana kuin analyytikkonakin. Lisäksi hän on voimakkaasti osallistunut yrityksen toimintamallien ja osaamisen kehittämiseen investointisuunnittelussa ja rakennuttamisessa”, iloitsee Juho-Kusti Kajander Boostilta.

Maiju Hirvonen johtaa Boostin ympäristötiimiä

”Ympäristötiimimme auttaa asiakkaitamme kestävän kehityksen energia- ja infrarakentamisen hankkeissa valmennuksen avulla. Valmennus luo hanketiimille edellytykset asettaa hankkeelle fiksut tavoitteet, toimia kustannustehokkaasti, hyödyntää uusia toimintamalleja ja tuottaa innovaatioita yhdessä. Valmennuksen kilpailuetumme perustuu itseohjautuvuuden asiantuntemukseen ja toimintamalleihin. Valmennuksen ohella tuemme asiakkaitamme vahvasti myös rakennuttamisen asiantuntijatehtävissä, esimerkiksi hankinnoissa ja suunnittelun ohjauksessa, yhdessä Rakennuttamisen ratkaisut -tiimimme kanssa”, kiteyttää Maiju Hirvonen.

”Hirvonen on oivallinen valinta ympäristötiimimme johtajaksi. Hän on tehnyt edelläkävijätyötä vaativien energia- ja infrarakennushankkeiden valmennustehtävissä. Samaan aikaan hän on toiminut todellisena inspiraation lähteenä, ja luonut uudenlaista osaamista kestävän kehityksen hankkeiden valmisteluun ja toteutukseen yhdessä asiakkaidemme ja boostilaisten kanssa”, kertoo Kajander.

Petron ja Maijun nimitykset vauhdittavat Boost Brothersin tavoitteiden saavuttamista.

”Olemme suomalainen rakennuttamisen ratkaisutoimisto, jonka visiona on olla Pohjoismaiden paras rakentamisen kehittäjä ja työpaikka. Palvelemme asiakkaitamme rakennuttamisessa, valmentamisessa, tutkimuksessa ja kehittämisessä, palveluverkkosuunnittelussa ja pitkän tähtäimen suunnittelussa (PTS). Kilpailuetumme perustuu uusinta tietoa ja innovaatioita hyödyntäviin ratkaisuihin. Haluamme luoda erinomaisen asiakaskokemuksen ja parhaan mahdollisen työympäristön huipputyypeille”, tiivistää Kajander.

(kuvassa Maiju ja Petro kuvattuna 10.6.2022 Boostin kesäpäivien tunnelmissa)

Lisätietoja antavat:

Juho-Kusti Kajander, toimitusjohtaja, puh. 040-750 2775

Petro Pöyhönen, johtaja, rakennuttamisen ratkaisut, puh. 040-660 4175

Maiju Hirvonen, johtaja, ympäristötiimi, puh 040-866 9040