Neljä uutta osakasta Boostiin

Rakennuttamisen ratkaisutoimisto Boost Brothers Oy on kutsunut Jussi Alanko-Luopan, Tuomo Takkisen, Tuomas Talasman ja Esko Tiensuun osakkaaksi. He työskentelevät Boostissa vastuullisissa rooleissa.

”Jussi, Tuomas ja Esko ovat tehneet pitkäjänteistä ja erittäin tuloksekasta työtä rakennuttamisen asiantuntijoina ja Boostin toimintamallien kehittäjinä. Tuomo vastaa infrarakennuttamisen palveluistamme ja liiketoimintatiimistämme, ja hän on tehnyt loistavaa työtä toiminnan ylösajossa. Uusilla osakkailla on vahva osaaminen, suuri kiinnostus ja merkittävä rooli Boostin kehittämisessä tulevina vuosina”, kertoo toimitusjohtaja Juho-Kusti Kajander Boostilta.

Loistavat kasvumahdollisuudet

Jussi Alanko-Luopa (DI, RI) työskentelee Boostissa rakennuttamisen asiantuntijana. Hän on työkokemuksen kautta erikoistunut talonrakennushankkeiden suunnittelunohjaukseen, yhteistoiminnallisiin hankemuotoihin sekä urakoitsija- ja suunnitteluhankintoihin. Jussi on innoissaan Boostin tunnettuuden kehittymisestä ja liiketoiminnan kasvusta.

”Kun aloitin aikanaan Boostilla, niin harva vielä tiesi meistä mitään. On hienoa havaita, että tunnettuutemme on viime vuosina noussut nopeasti erityisesti tilaajien keskuudessa. Näen erittäin suuren potentiaalin Boostin tulevassa kasvussa. Uusi Tampereen toimisto ja infrarakennuttamisen liiketoimintayksikkö ovat hyviä esimerkkejä ajankohtaisista kasvuinvestoinneistamme”, kertoo Jussi.

Myös Boostin infrarakennuttamisen tiimiä vetävä Tuomo Takkinen (RI, RAP) näkee liiketoiminnassa suuren potentiaalin.

”Olen melko tuore kasvo Boostin tiimissä, mutta olen tuntenut ja tehnyt boostilaisten kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2014 lähtien. Siitä lähtien olen uskonut tähän liikeideaan, jossa yhdistyy liikkeenjohdon ja rakennuttamisen osaaminen. Näen siinä erittäin ison potentiaalin, jonka tulemme lähivuosina realisoimaan”, kiteyttää Tuomo.

Tuomolla on yli 20 vuoden kokemus niin suunnittelijana, urakoitsijana kuin rakennuttajana toimimisesta erilaisissa infrahankkeissa. Hänen erityisosaamisiinsa kuuluu suunnittelun ohjaus, projektien johtaminen, julkisten hankintojen valmistelu ja toteutus sekä tehokkaiden toimintatapojen kehittäminen.

Ainutlaatuinen työkulttuuri

Tuomas Talasma (DI) työskentelee Boostissa rakennuttamisen asiantuntijana. Hän on kiitollinen saamastaan mahdollisuudesta ja inspiroitunut boostilaisten tukemisesta.

”Boostissa työskentely on antanut intensiivisten projektien ja oppimisen kautta minulle laajan ymmärryksen rakennushankkeen valmistelusta ja johtamisesta. Koen, että minulle on annettu tukea ja mahdollisuus onnistua matkan varrella. Suunta on Boostin tiimillä oikein myönteinen, ja on mahtavaa olla mukana antamassa onnistumisen mahdollisuuksia ja tukea uusille ja nykyisille boostilaisille.”

Tuomaksella on koulutuksen ja työkokemuksen kautta kattava osaaminen hankesuunnittelusta, kustannusohjauksesta sekä hankintojen suunnittelusta ja toteutuksesta eri hankintamenettelyillä.

Esko Tiensuu (DI) työskentelee Boostissa rakennuttamisen asiantuntijana. Häneen Boostin työkulttuuri on tehnyt erityisen vaikutuksen.

”Olen todella tykännyt Boostilla työskentelystä. Tämä on mahtava työpaikka, jossa saa oivaltaa, oppia ja kehittää jatkuvasti uutta. On ollut poikkeuksellisen hienoa tehdä myös yrityksen johdon kanssa yhdessä projekteja”, Esko iloitsee.

Esko on työkokemuksen ja koulutuksen kautta erikoistunut talonrakennushankkeiden johtamiseen, kustannusohjaukseen ja hankintoihin. Eskolla on kokemusta myös erittäin vaativien hankkeiden projektijohdon valmennuksesta ja kehityksestä.

Tahtotila on Eskolla selvä. ”Haluan antaa tuleville boostilaisille samanlaisia oppimiskokemuksia kuin olen itse saanut”, Esko kertoo.

Tärkeä askel kohti tavoitteita

”Omistuspohjan laajentaminen vauhdittaa Boost Brothersin kasvutavoitteiden saavuttamista ja auttaa meitä työskentelemään yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme olla Pohjoismaiden paras rakentamisen kehittäjä ja työpaikka. Haluamme luoda erinomaisen asiakaskokemuksen ja parhaan mahdollisen työympäristön huipputyypeille”, iloitsee Juho-Kusti Kajander.

Lisätietoja antavat Boost Brothers Oy:n perustajaosakkaat Matti Sivunen ja Juho-Kusti Kajander.