Kesäpäivillä juhlistettiin Boostin mittaushistorian kuuminta kevättä

Boostin perinteisiä Kesäpäiviä vietettiin leppoisasti kaupunkiseikkailun ja puistopiknikin parissa Helsingissä.

Sekä Pasilan että Tampereen toimistojen väki kokoontui Helsinkiin toukokuun viimeisenä perjantaina nauttimaan toistensa seurasta, aurinkoisesta kesäsäästä ja juhlistamaan Boost Brothersin historian kuuminta kevättä.

Yhtiön liikevaihdon kasvuvauhti on kivunnut kevään aikana ennätyksellisesti yli 40 prosenttiin. Boostilla on työn alla laajasti erilaisia hankkeita, aina julkisista palvelurakennuksista kansainvälisesti kiinnostaviin megahankkeisiin. Lisäksi asiakastyytyväisyys on mittausten mukaan erinomainen NPS-luvun ollessa täydet 100.

Tulokset osoittavat asiakkaiden arvostavan korkealle boostilaisten tekemää työtä. Koko porukalla oli rutkasti syytä iloita onnistumisista.

Tiimiseikkailua ja yhteinen piknik

Perinteisesti Kesäpäiviin on kuulunut vapaan seurustelun lisäksi myös hauskaa aktiviteettia. Tällä kertaa ohjelmanumero vei boostilaiset kaupunkiseikkailemaan pääkaupungin kaduille. Joukkueittain toteutetussa seikkailussa ratkottiin tehtäviä, joissa nopeudesta ja luovuudesta sai lisäpisteitä.

Seikkailun päätteeksi paljastettiin kilpailun tulokset ja voittajatiimi palkittiin makeasti. Ilta jatkui vapaammin puistossa rennosti jutustellen. Nälkä ja jano sammutettiin virvoke-, hodari- ja jätskibuffetin voimin.

Letkeän piknikin loppusuoralla käytiin myös tiukkaa taistoa Mölkky-mestaruudesta. Tämän kesäisemmin ei Kesäpäiviä juuri voisi viettää!