Kauden boostilaisiksi valittiin Suvi Seppälä ja Marke Kylä-Liuhala

Kauden boostilaiset on jälleen valittu. Tunnustus on jo perinteeksi muodostunut tapa kiittää työssään onnistunutta kollegaa.

Vuoden kolmannen kvartaalin Kauden boostilaiset on valittu. Kauden asiakasboostiksi äänestettiin Suvi Seppälä ja tiimiboostiksi Marke Kylä-Liuhala.

Kauden boostilaisia äänestettiin jälleen kerran aktiivisesti. Erityisesti tiimiboostin valinta ei selvästikään ollut yksioikoista, sillä äänet jakautuivat ilahduttavasti yhteensä 13 eri henkilölle. Toistuvia avainsanoja äänestysperusteluissa olivat ”tsemppasi”, ”hyväntuulinen” ja ”luo hyvää fiilistä”.

Neljännesvuosittain jaettavan tunnustuksen tarkoituksena on kiittää koko tiimin voimin jakson aikana työssään onnistunutta työntekijää.

Asiakasboostiksi valittu Seppälä huolehtii asiakastyytyväisyydestä

Rakennuttamisen asiantuntijana toimiva Seppälä sai äänestyksessä Kauden asiakasboosti -tunnustuksen. Perusteluina valinnalleen äänestäjät olivat nostaneet esiin onnistumiset projekti- ja asiakastyössä. Kommenteissa nostettiin esiin asiakkailta saatu positiivinen palaute ja asiakastyytyväisyyden huomioiminen monella eri tasolla.

Seppälä oli äänestystuloksesta häkeltynyt ja kiitteli tiimiään työpanoksesta.

— Alkuun yllättävä tunnustus veti sanattomaksi, mutta hetken sulattelun jälkeen päällimmäisenä tunteena on kiitollisuus, että saa työskennellä kiinnostavissa hankkeissa mukavien asiakkaiden kanssa, hän kertoo.

Kylä-Liuhala on muut huomioon ottava tiimiboosti

Koordinaattorina toimiva Kylä-Liuhala nappasi äänestyksessä Kauden tiimiboosti -tunnustuksen. Äänestäneet nostivat perusteluihinsa muiden huomioimisen. Häntä kuvaillaan perusteluissa luottopelaajaksi, joka on aina valmis auttamaan ja ilahduttamaan muita.

Äänestyksen tulosta Kylä-Liuhala kommentoi seuraavasti:

— Kiitos kaikille minua tällä kertaa tiimiboostiksi ehdottaneille työkavereille! On kiva saada tunnustusta tässäkin muodossa, vaikka kiitosta kuulee myös siellä perusarjen keskellä.

Työnkuvaani kuuluu olla avuksi asiantuntijoillemme niissä tehtävissä, joissa voin heidän työarkeaan helpottaa, sekä järjestää sitä vastapainoa työlle yhteisten tapahtumien ja tekemisen merkeissä, joten mukava kuulla, että olen näissä onnistunut.