Kauden boostilaisiksi äänestettiin Maria, Petro, Mika ja Eero

Vuoden 2022 viimeisen kvartaalin Kauden boostilaiset on äänestetty ja tunnustukset menivät tällä kertaa Maria Mäntylälle ja Petro Pöyhöselle Kauden asiakasboosti -kategoriassa sekä Mika Stenmanille ja Eero Korvelle Kauden tiimiboosti -kategoriassa.

Tunnustuksen tarkoituksena on kiittää koko tiimin voimin työssään onnistunutta työntekijää. Ääniä annettiin ilahduttavasti lähes yhtä monelle boostilaiselle kuin oli äänestäjiäkin, mistä voimme päätellä, että boostilaiset ovat onnistuneet työssään laajalla rintamalla. Kummassakin sarjassa päädyttiin tasaäänin jakamaan kauden boostilaisen titteli.

Asiakasboostit saivat kehuja aktiivisesta myynti- ja asiakastyöstä

Äänestyksessä oli huomioitu Petron aktiivinen panos myyntityössä loppuvuoden aikana. Maria sai kollegoilta tunnustusta hyvästä ja asiakaslähtöisestä työskentelytavasta haastavienkin olosuhteiden keskellä.

Asiakasboostit kommentoivat äänestystulosta seuraavasti:

”Hienoa saada kyseinen tunnustus, mukavaa, kun sen saa kollegoilta!”, iloitsee Petro.

”Upea fiilis, kun syksyn kova työ palkitaan ja työtoverit ovat arvostaneet meininkiä! En osannut odottaa kyseistä palkintoa ollenkaan, ajatukset ovat olleet niin tiiviisti pelkästään hankintojen valmistelussa eikä tällaista ehtinyt miettiä, eli todella kiva yllätys ja joulun piristys”, kertoo puolestaan Maria.

Tiimiboostien avuliaisuus ja samaan hiileen puhaltaminen korostuivat

Sekä Mika että Eero saivat äänestyksessä kehuja avuliaisuudestaan ja hyvästä tiimipelistä. Eerolla on pilkettä silmäkulmassa ja hänen kanssaan voi käydä mukavia keskusteluja. Mikaa kehuttiin hyväntuuliseksi ja huomioivaksi työkaveriksi sekä hänen otettaan tiimifasilitaattorin roolissa helposti lähestyttäväksi.

”Hienoa saada positiivista tunnustusta niin työkaverina projekteissa kuin tiimiesihenkilönä toimimisesta, joidenka molempien onnistumisen koen tärkeäksi niin Boostille kuin itselleni”, kertoo Mika.

Eero tarjoili perinteiseen urheilukisoista tuttuun kysymykseen ”Miltä nyt tuntuu?” osuvan vastauksen:

”Olen seurannut intohimoisesti jo yli vuosikymmenen 2000-luvun maailman mahtavinta urheiluorganisaatiota New England Patriotsia ja pyrkinyt soveltamaan sen vahvan toimintakulttuurin ydinasioita myös omassa työssäni. Vaikka en erityisemmin olekaan henkilökohtaisten tunnustusten ystävä, on hienoa nähdä juuri tämän tiimiboosti-palkinnon kautta kollegoiden kokeneen, että olen onnistunut ainakin osaksi noudattamaan sellaisia prinsiippejä kuin ”ole läsnä” ja ”laita tiimi ykkössijalle”.