Kauden boostilaiset: Esko, Saara ja Ilkka!

Kauden boostilaiset on jälleen valittu, ja heinä-syyskuun kauden asiakasboostiksi äänestettiin Esko Tiensuu sekä kauden tiimiboosteiksi Saara Ikonen ja Ilkka Hemminki. Kolmikko toimii Boostilla rakennuttamisen asiantuntijoina.

Asiakasboostiksi äänestetty Esko toimii hankkeidensa luottopakkina

Esko sai äänestyksessä ansaitun ykköstilan ja erityisesti työyhteisön antamat avoimet kommentit kertovat, kuinka hänen työpanoksensa näkyy asiakastyössä ja asiakkaalle päin.

Kommenteissa tuotiin esille erityisesti sitä lisäarvoa, jota Eskon laadukas työ asiakkaalle tuottaa. Lisäksi huomioitiin hänen kykyään hoitaa asiakassuhdetta ja edistää hankkeita myös haastavissakin olosuhteissa.

Esko kertoo olevansa otettu työyhteisön antamasta tunnustuksesta, ja lisää:

Olen ollut siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että projektit ovat varsin pitkäkestoisia ja asiakassuhdetta on päässyt muodostamaan ajan kanssa.”

Tiimiboostit palkittiin hyvän tunnelman ylläpitämisestä

Tiimiboosteiksi äänestetyt Saara ja Ilkka ovat tuttuja kasvoja Boostin toimistolla. Ehkä juuri siitä syystä tämän kertainen äänestys toi heille kärkisijat.

Saaraa kehuttiin toimiston takuuvarmaksi positiivisuuden lähteeksi ja tiimipelaajaksi, joka osallistuu aktiivisesti yhteiseen tekemiseen ja keskusteluihin.

Tämä Ilkan kanssa jaettu Tiimi-boosti oli mukava lisäyllätys täydentämään kivasti alkanutta syksyä. Toimistolle on aina ollut mukava tulla ja suurin syy siihen on kollegat”, iloitsee Saara.

Ilkka sai työyhteisöltä tunnustusta ilmiömäisestä kyvystään pitää tiimit hyvässä yhteishengessä ja rohkeudesta nostaa esiin kehityskohteita toimintatavoissa, joita parantamalla koko tiimin ja työyhteisön toiminta sujuvoituu.

Eihän tällaisesta tunnustuksesta voi olla muuta kuin iloinen ja otettu. On mahtavaa olla osa näin hienoa työyhteisöä!”, kertoo Ilkka.

 

Jatkamme Boostilla tänäkin vuonna perinnettä valita kerran kvartaalissa Kauden asiakasboostin ja Kauden tiimiboostin. Tunnustuksen tarkoituksena on kiittää koko tiimin voimin työssään onnistunutta työntekijää kuluvalla jaksolla.