Kauden boostilainen valittiin jälleen vuoden 2021 päätteeksi.

Kauden boostilainen valittiin jälleen vuoden 2021 päätteeksi

Boostin vuotta 2021 paketoitiin porukalla ennen joulua, ja ohjelmassa oli katsaus jokaisen boostilaisen vuoden kohokohtiin sekä palkintojen jakoa. Kokoontuminen onnistui onneksi myös etäyhteyksin, tälläkin kertaa, ja hyvä tunnelma välittyi linjoilla.

Kaikki olivat saaneet äänestää ”vuoden parhaita”, ja kategorioissa palkittiin muun muassa Vuoden kommentti, Vuoden onnistuminen ja Vuoden viihdyttäjä.

Lisäksi Boostin perinteenä on ollut valita vuoden aikana kerran kvartaalissa ”kauden boostilainen”, jonka työyhteisö keskuudestaan äänestää. Tunnustuksen tarkoituksena on kiittää koko tiimin voimin työssään onnistunutta työntekijää.

Äänestys kävi vilkkaana ja äänet jakaantuivat monen tiimiläisen kesken. Eniten ääniä tällä kertaa keräsi jo toistamiseen vuoden 2021 aikana Maiju Hirvonen.

Maiju sai tiimiltä erityisesti kiitosta kannustavasta asenteestaan työyhteisössä sekä esimerkillisestä työstään projekteissa:

  • Hän on auttanut niin paljon kollegoita ja auttanut monia onnistumaan.
  • Tehnyt mahtavaa työtä projekteissa ja pitänyt samalla hyvää meininkiä yllä.
  • Samaan aikaan tehnyt erinomaista työtä todella vaativissa projekteissa ja auttanut muita hämmästyttävällä asenteella, ahkeruudella ja taidolla!!

Näin neljäs valittu kauden boostilainen kommentoi äänestystulosta:

”Oli todella hienoa kuulla, että toisen kerran tänä vuonna valinta osui omalle kohdalle. Syksy ja alkutalvi on ollut töiden puolesta kiireistä, mutta antoisaa aikaa. Useita uusia boostilaisia on saatu mukaan hankkeisiin, ja heiltä olen saanut paljon uutta näkökulmaa ja apua työskentelyyn. Oli kiva kuulla, että myös minä olen ilmeisesti pystynyt olemaan heidän tukenaan työskentelyssä.”

Maiju summaa hyvin boostilaisuuden ydinolemusta:

”Parasta syksyssä on ollut haastavienkin asioiden ratkominen yhdessä ja yhteiskehittäminen! Kiitos siis tiimiläisille valinnasta ja erityiskiitos monenlaisten näkökulmien jakamisesta läpi syksyn.”