Kauden boostilainen – Samu!

Boostin perinteenä on ollut valita kerran kvartaalissa kauden boostilainen, jonka työyhteisö keskuudestaan äänestää. Tunnustuksen tarkoituksena on kiittää koko tiimin voimin työssään onnistunutta työntekijää.

Työkaverin kiittäminen ja positiivisen palautteen antaminen on tärkeä osa toimivaa työyhteisöä, ja boostilaisten äänestysaktiivisuus onkin siitä hyvä osoitus. Oli myös ilahduttavaa nähdä, miten laajalla kirjolla äänet jakaantuivat. Yksi nimi nousi kuitenkin tällä ajanjaksolla (heinä-syyskuu) muita enemmän esiin.

Vuoden 2021 kolmas kauden boostilainen on Samu Heikkilä. Hän toimii Boostin tiimissä rakennuttamisen asiantuntijana.

Samu sai tiimiltä erityisesti kiitosta kannustavasta asenteestaan työyhteisössä sekä esimerkillisestä työstään projekteissa sekä myynnin puolella:

  • “Positiivinen ja kannustava kollega!”
  • ”Erinomaista kannustusta ja hengen luontia tiimissä, ja esimerkin näyttämistä projektien innovoinnissa.”
  • ”Mahtavaa rohkeutta ja energiaa myynti- ja asiakastyössä!!”
  • ”Samu on kehittänyt toimintaansa syksyn aikana ja ottanut isompaa vastuuta myynnin ja projektien edistämisestä. Erittäin boostimainen työtapa!”

Kauden boostilaiselle valinta tuli iloisena yllätyksenä, ja näin hän kommentoi valintaansa:

”Iso kiitos kollegoille tuesta ja avusta. Tiimissä teemme töitä nimenomaan yhdessä, joten kiitokset ovat myös toiseen suuntaan ansaitut.”

Kauden boostilainen palkitaan aina asianmukaisin menoin, ja tällä kertaa tiedossa on rentoa hyvinvointia, josta voi ammentaa voimia pimenevään syksyyn.

Kenestä vuoden viimeinen kauden boostilainen? Se selviää joulukuun aikana. Pysy kuulolla!