Kauden boostilainen Perttu palkittiin Boostin kesäfesteillä

Niin vierähti vuoden toinenkin kvartaali, ja pääsimme jälleen äänestämään kauden boostilaista. Tunnustuksen tarkoituksena on antaa positiivista palautetta ja kiittää koko tiimin voimin työssään onnistunutta työntekijää.

Vuoden 2021 toiseksi kauden boostilaiseksi valittiin Perttu Sinda. Perttu sai tiimiltä erityiset kiitokset hyvän työilmapiirin ja ”positiivisen pöhinän” ylläpitämisestä. Boostilaiset kehuivat myös Pertun laadukasta projektityöskentelyä sekä asennetta työhön.

Perttu toimii Boostin tiimissä rakennuttamisen asiantuntijana.

Näillä kommenteilla kauden boostilaista kehuttiin:

  • Perttu painaa tiukasti duunia hyvällä mielellä ja tiimihengellä
  • Hienoa suoriutumista hankkeissa sekä asiantuntijana että projektimestarina. Hieno asenne työhön sekä hyvä meininki, mukava kollega!
  • Upeaa työtä ja luottamuksellisten suhteiden luomista asiakkaalla!
  • Positiivista pöhinää työympäristössä ja hienoa työtä projekteissa!

Perttu sai palkinnoksi energiseen tyyliinsä sopivan kesäisen actionlahjakortin.

Kauden boostilainen palkittiin Boostin kesäfesteillä, jotka tänä vuonna järjestettiin kesäkuun puolella vielä etäyhteyksin. Festien ohjelmassa oli muun muassa katsaus Boostin kevätkauteen, työyhteisön fiilisten ja tunnelmien kertaamista sekä yllätyksenä pikaintro kasvojoogan maailmaan!

Lopuksi nostettiin malja kesälle, ja toivoteltiin ensimmäisille lomalaisille aurinkoisia kelejä. Boostin väki toivottaa rentouttavaa kesää!