Juho Lautala vahvistaa Boostin Infrarakennuttamisen tiimiä

Juho Lautala aloitti Boostin Tampereen toimipisteellä rakennuttamisen asiantuntijana marraskuussa.

Aikaisemmin Lautala on työskennellyt rakennuttamisen tehtävissä tilaajaorganisaatiolle sekä suurelle energiayhtiölle. Lautala on ollut myös mukana tutkimus- ja kehityshankkeessa, jossa kehitettiin jätteestä uudenlaista kevytkiviainesta.

Lautalaa motivoi tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta sekä rakennusalan prosessien muuttaminen kestävämpään ja tehokkaampaan suuntaan. Hän odottaa tulevalta työltään mielenkiintoisia projekteja ja yhdessä tekemistä.

–  Toivon pääseväni hyödyntämään Boostilla innovatiivisuuttani ja vetämään yhtä köyttä monipuolisten projektien edistämiseksi.

Tuoreimpaan tutkimukseen perustuva toiminta kiinnostaa

Boost herätti Lautalan kiinnostuksen, koska yrityksen arvot ovat linjassa hänen omien arvojensa kanssa.

– Suuri mielenkiinnon kohteeni on rakennusalan totuttujen toimintatapojen tehostaminen tuoreimman tutkimustiedon avulla ja tahtotilana on aina parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttaminen. Haluan myös olla mukana kääntämässä rakennusalan kelkkaa kestävämpään suuntaan, hän kertoo.

Lautalan ensifiilis Boostista on kokonaisuudessaan myönteinen. Erityisen vaikutuksen häneen on tehnyt Boostin mallin mukainen perehdytys.

– Vastaanotto on ollut todella lämmin niin Tampereen kuin Pasilankin toimistolla. Perehdytys on suorastaan poikkeuksellisen hyvin toteutettu, hän kiittelee.

– Todella positiivisin fiiliksin odotan tulevaa. Boostin laaja toimintakenttä mahdollistaa monipuoliset työtehtävät ja erinomaiset kehittymismahdollisuudet.

Lautala on automaatiotekniikan kandidaatti, ja valmistuu infra-alan rakennustekniikan DI:ksi vuoden loppuun mennessä.