Juhana Anttila aloitti Boostilla rakennuttamisen asiantuntijana

Tiimimme uusin vahvistus on Juhana Anttila, rakennustekniikan DI Tampereelta. Juhanalla on aiempaa työkokemusta toimitilahankkeista sekä toimitilojen kehittämisen trendien ja käyttäjäarvon tutkimuksesta.

Boostin monipuoliset hankkeet vetivät puoleensa

Juhana kertoo etsineensä mielenkiintoisia ja monipuolisia rakennuttamisen tehtäviä, ja halu kehittyä vahvemmaksi rakennusalan ammattilaiseksi sai hakemaan Boostille töihin.

Boostissa kiinnosti erityisesti yrityksen edelläkävijämäinen kuva sekä monipuolinen kokemus erilaisista hankkeista. Näin Juhana kertaa ensimmäisen viikon tunnelmia:

”Ensifiilikset Boostista ovat loistavat. Vastaanotto on ollut todella lämmin ja perehdytysprosessi on kattava ja hyvin suunniteltu. Työskentelyltä odotan, että pääsen mukaan merkittäviin ja monipuolisiin hankkeisiin, jotka kehittävät osaamistani.”

Kestävä kehitys vahvana teemana rakennuttamishankkeissa

Juhana kertoo, mitä hän haluaisi rakennuttamisen saralla kehittää ja nostaa esille tärkeän teeman:

”Kestävän kehityksen tulee näkyä rakentamisessa ja suunnittelussa yhä vahvemmin, ja hankkeissa se on otettava huomioon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Esimerkiksi tilojen yhteiskäyttöratkaisuja tulisi pohtia enemmän. Etätöiden suosion kasvu on pienentänyt toimitilojen käyttöasteita. Yhteiskäyttö voisi alkaa esimerkiksi yksittäisistä tiloista, jotka eivät ole yritysten jokapäiväisessä käytössä. Tämä säästää ympäristöä sekä pienentää yritysten toimitilakustannuksia.”