Henri Jokinen aloitti rakennuttamisen asiantuntijana Boost Brothersilla

Helmikuussa Boostilla työt aloittanut DI, RAP Henri Jokinen vahvistaa Boostin rakennuttamisen tiimiä.

Jokisella on pitkä kokemus monipuolisista rakennuttamisen ja rakennusalan projektikehittämisen tehtävistä. Boostissa häntä kiinnostaa yrityksen kehitysmyönteisyys, ja myös tiivis, toisiaan tukeva työyhteisö houkutteli puoleensa.

Rakennushankkeen perusprosessiin lisää sujuvuutta

Jokisen mukaan rakennuttamisen asiantuntijan monipuolisessa työssä parasta on päästä vaikuttamaan hyvin monenlaisiin hankkeisiin monenlaisten toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Hän on kiinnostunut kehittämään rakennusalaa ja olemassa olevia prosesseja, ja Boostilla tähän tarjoutuu oivallinen tilaisuus.

– Rakennuttamisen saralla olen innostunut olemaan mukana kehittämässä tietyllä tapaa tyypillisen rakennushankkeen prosessin sujuvuutta.

Boostin toimistot ja tiimi heti tutuiksi

Ensimmäisinä työpäivinä Jokinen on tutustunut yrityksen toimintatapoihin ja uusiin kollegoihin kummallakin Boostin toimistolla.

– On ollut erittäin mukavaa tulla osaksi porukkaa. Väki on ottanut mitä ystävällisimmin vastaan sekä Pasilassa että Tampereella ja olen saanut erinomaista perehdytystä. Nyt vaan kiinni systeemeihin ja toimintatapoihin ja sitten projekteihin kiinni. Jatketaan hyvää vuorovaikutusta.

Innokkaaksi kalamieheksi tunnustautuva Jokinen ehtii vapaa-ajalla myös kipparoida juniorijääkiekkojoukkuetta Tampereen seudulla.