Hae töihin rakentamisen ja uusien teknologioiden eturintamaan!

Me Boostilaiset haluamme muuttaa koko rakennusalaa. Haluamme tehdä parempaa rakentamista ja ottaa tilat osaksi palvelua. Haluamme luoda tiloilla tuottavuutta. Haluamme olla se joka asettaa riman, jota kohti kurkotetaan.

Etsimme ihmisiä, joilla on avoin asenne ja halu muuttaa rakennusalaa sekä luoda asiakkaille oivalluksia rakentamisen mahdollisuuksista. Hae rohkeasti 28.4.2017 mennessä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@boostbrothers.fi ja laita otsikoksi hakemasi tehtävä.

Kustannus- ja kannattavuuslaskennan asiantuntija

Osallistut kustannus- ja kannattavuuslaskennan toteutukseen ja kehittämiseen rakennuttamisen projekteissamme sekä hankintoihin. Vastaat laskentaosaamisen kehittämisestä yrityksessämme. Hakijalta odotamme 2 vuoden työkokemusta aihealueelta.

Rakennuttamisen asiantuntija

Asiantuntijana osallistut keskeisessä roolissa rakennuttamisen projektiemme valmisteluun, kustannuslaskentaan, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden hankintaan sekä rakennuttamisen uusien toimintatapojen kehittämiseen. Hakijalta odotamme vähintään 2 vuoden työkokemusta rakennuttamistehtävistä ja rakennusinsinöörin ja/tai diplomi-insinöörin tutkintoa.

Liikkeenjohdon asiantuntija

Liikkeenjohdon asiantuntijana osallistut keskeisessä roolissa liikkeenjohdon palveluprojektiemme myyntiin, valmisteluun sekä toteuttamiseen rakennusalalla. Hakijalta odotamme vähintään 2 vuoden työkokemusta tulosalueen johtamisesta ja paloa uuden liiketoiminnan kehittämiseksi rakennetussa ympäristössä.

Analyytikko

Analyytikkona osallistut liikkeenjohdon ja rakennuttamisen projektiemme toteutukseen etsimällä, hakemalla ja analysoimalla rakennusalan tuottavimman tiedon Suomessa ja kansainvälisesti. Hakijalta odotamme työkokemusta ja näyttöjä markkina- ja teknologia-analyysien toteuttamisesta sekä rakennusalan toimialaosaamista.

Teknologiavahtimestari

Teknologiavahtimestarina haet, vahdit ja tutkit rakennusalan uusimpia teknologioita ja palveluita kansainvälisesti ja tuot niihin liittyvän tiedon asiakkaillemme merkityksellisessä muodossa. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö yrityksen kansainvälisen verkoston kanssa ja verkoston kehittäminen. Hakijalta odotamme työkokemusta ja näyttöjä rakennusalan toimintamallien ja teknologioiden kehittämisestä kansainvälisesti.

Tarvittaessa lisätietoja antavat:

Juho-Kusti Kajander, 040-750 2775

Matti Sivunen, 040-7515 710