Hae Boostille kustannuslaskennan asiantuntijaksi!

Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa, ja haemme nyt joukkoomme uusiin tehtäviin kustannuslaskennan vanhempaa asiantuntijaa sekä kustannuslaskennan asiantuntijaa.

Boostilla pääset osaksi monipuolisia ja merkityksellisiä projekteja aina julkisista palvelurakennuksista kansainvälisesti kiinnostaviin megahankkeisiin.

Kustannuslaskennan vanhempi asiantuntija

Kustannuslaskennan vanhempana asiantuntijana teet kustannuslaskentaa ja kustannusohjausta talonrakennushankkeissa. Vastaat Boostin kustannuslaskelmien toteuttamisesta joko laskemalla itse tai ohjaamalla nuorempaa kustannuslaskennan asiantuntijaa.

Tarvitset työtehtävässäsi laajaa ymmärrystä kustannusten syntymekanismeista, kustannusarvioinnin eri menetelmistä ja osaamista hankkeen ohjaamisesta kohti kustannustavoitteita.

Kustannuslaskennan vanhempana asiantuntijana työskentelet yhdessä asiakkaan ja hankeosapuolten kanssa ohjaten hanketta kohti kustannustavoitetta. Lisäksi osallistut hankkeen rakennuttamistehtäviin kustannusohjauksen näkökulmasta.

Kustannuslaskennan asiantuntija

Kustannuslaskennan asiantuntijana teet kustannuslaskentaa ja kustannusohjausta talonrakennushankkeissa. Teet kustannuslaskentaa joko itsenäisesti pienissä laskennoissa tai vanhemman kustannuslaskennan asiantuntijan ohjauksessa suuremmissa hankkeissa.

Kustannuslaskennan asiantuntijana työskentelet yhdessä asiakkaan ja hankeosapuolten kanssa ohjaten hanketta kohti kustannustavoitetta. Kustannuslaskennan lisäksi teet rakennuttamistehtäviä talohankkeissa.

Mukaan Boostin rentoon porukkaan

Boostin työyhteisössä työskentelee yli 30 rakennuttamisen ammattilaista kahdella eri toimistolla Helsingissä ja Tampereella. Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Työpaikan, jossa pääsee kehittymään ammatillisesti kiinnostavaan suuntaan sparraus- ja mentorointiohjelman avulla.
  • Rennon yrityskulttuurin ja avuliaat kollegat, joilta saa tukea myötä- ja vastamäessä.
  • Laajan työterveyshuollon sekä pääsyn toimiston kuntosalille.
  • Liikunta- ja kulttuuriedun sekä tiimin yhteistä virkistystoimintaa.

Asiantuntijatehtävien työsuhteet ovat vakituisia ja kokopäiväisiä. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2024.

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä ja Tampereella.

Kustannuslaskennan asiantuntijoiden lisäksi etsimme Yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntijoita sekä Rakennuttamisen asiantuntijoita! Lisätietoa kaikista avoimista työpaikoistamme ja hakuohjeet tehtäviin löytyvät nettisivuillamme.