Boostin uudistetut nettisivut julkaistu!

Boostilla on eletty viime viikot odottavissa tunnelmissa, kun nettisivu-uudistusta on viimeistelty julkaisukuntoon. Vihdoin voimme ylpeänä esitellä entistä informatiivisempia ja kattavampia nettisivujamme tutussa osoitteessa boostbrothers.fi!

Uudistettu palvelutarjonta

Olemme kehittäneet ja monipuolistaneet palvelutarjontaamme viime vuosina, joten on hienoa päästä kertomaan palveluistamme tarkemmin.  Palvelemme asiakkaitamme rakennuttamisessa, valmentamisessa, infrarakennuttamisessa, teollisessa rakennuttamisessa, tutkimuksessa ja kehittämisessä, palveluverkkosuunnittelussa ja pitkän tähtäimen suunnittelussa (PTS).

Uusilla sivuilla sekä nykyiset että uudet asiakkaamme saavat ajantasaisen kuvan siitä, miten voimme auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Kaikista palveluistamme löytyy kattavasti lisätietoa uusilla sivuillamme sekä jokaisen palvelun osalta Boostin yhteyshenkilöt, jotka mielellään kertovat lisää palveluistamme.

Rakennuttamisen asiantuntijaksi Boostille

Uudet sivut tarjoavat myös entistä seikkaperäisemmin näkökulmia työnhakijoille siitä, millaista rakennuttamisen asiantuntijan työ Boostilla on sekä millaisten työtehtävien ja kiinnostavien hankkeiden parissa meillä pääsee työskentelemään.

Boostin tiimi kasvaa ja etsimme joukkoomme uusia boostilaisia rakennuttamisen asiantuntijan tehtäviin niin talorakentamisen, infrarakentamisen kuin energia- ja teollisuusrakentamisen hankkeisiin.

Lisäksi Boost haluaa tarjota tulevaisuuden tekijöille mahdollisuuksia tutustua rakennusalaan, ja siksi tarjoamme harjoittelupaikkoja kesäksi alan opiskelijoille Fast Track -harjoitteluohjelmamme kautta. Ensi kesän harjoittelupaikat ovat nyt haussa!

Hakeminen avoimiin tehtäviin sekä myös avoimen hakemuksen jättäminen on entistä helpompaa suoraan sivuilta löytyvällä lomakkeella.

 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uudistetuille sivuillemme!