Boostin tiimi jatkaa kasvuaan

Boostilla palattiin ryminällä kesälaitumilta, kun saimme heti elokuun alkajaisiksi toivottaa tervetulleeksi kaksi uutta boostilaista: talotekniikka-asiantuntijaksi Santeri Häkkisen ja rakennuttamisen asiantuntijaksi Elias Rautiaisen. Kummallekin Boost oli entuudestaan tuttu omien verkostojen kautta.

Vankkaa alan osaamista

Santeri valmistui Talotekniikan insinööriksi vuonna 2016. Hän työskenteli osittain koulun ohella ja koulun jälkeen LVI-urakoitsijan projektinhoitajana ja myöhemmin projektipäällikkönä.

Rakennustekniikan DI Elias on ennen Boostille tuloa työskennellyt kehitystehtävissä rakennustuoteteollisuudessa sekä työnjohtajana ja työmaainsinöörinä rakennustyömaalla.

Työelämän tärkeät verkostot

Santeri kertoo, miten tutustui Boostiin yrityksenä ja kuinka hän lopulta päätyi hakemaan avointa työtehtävää:

”Löysin alun perin Boost Brothersin entisen luokkatoverini LinkedIn-päivityksen kautta, kun Boost etsi uutta talotekniikan asiantuntijaa. Tuolloin tutkin Boostin nettisivuja mielenkiinnosta, mutta en tehnyt mitään ratkaisuja.

Myöhemmin huomasin taas LinkedIn:ssä, että Boost oli laukaissut isomman rekryn, jolloin mielenkiintoni yritykseen heräsi hieman voimakkaammin. Palasin Boostin nettisivuille ja selasin myös yrityksen taloustietoja. Boost vaikutti halukkaalta edistää rakentamista ja tuovan innovaatioita rakentamiseen, mikä oli alkanut kiinnostamaan myös minua. Lisäksi taloustiedot olivat loistavat, joten yritys vaikutti myös vakaalta ja pätevältä sitäkin kautta.”

Elias kertoo, mikä sai hänet kiinnostumaan Boostista ja rakennuttamisen asiantuntijan tehtävästä: ”Boostissa kiinnosti mahdollisuus päästä vaikuttamaan rakennushankkeisiin aikaisessa vaiheessa. Olin myös kuullut yrityksessä työskentelevältä ystävältäni positiivista palautetta Boostin vapaasta ja keskustelevasta työkulttuurista, sekä monipuolisista työtehtävistä, ja päätin hakea Boostille asiantuntijan tehtäviin.”

Kehittämään ja kehittymään Boostin matkassa

Kumpikin uusi boostilainen arvostaa Boostin halua olla edelläkävijä rakennusalan muutoksessa. Elias on kiinnostunut kehittämään rakennusalaa asiakaslähtöisempään suuntaan ja tarkastelemaan innovatiivisesti tulevaisuuden tilatarpeita. Santeri odottaa innolla pääsevänsä kehittämään myös rakennuttamisen tietotaitoaan talotekniikan asiantuntijan roolin ohella.

”Ensifiilikset Boostilla työskentelystä ovat erittäin positiiviset. Täällä vallitsee hyvä henki ja työntekijät saavat mahdollisuuden vaikuttaa aidosti omien työtehtäviensä sisältöön ja tapaan työskennellä”, kuvailee Elias ensimmäisen viikon tunnelmiaan.

”Ensimmäisen viikon perusteella Boost tuntuu olevan nuorekas ja tiedonhaluinen yritys, joka on ihan rakennuttamisen muutoksen kärkipäässä”, tiivistää Santeri tunnelmia ensimmäisten työpäivien jälkeen.