Boostin kesäpäivillä ihasteltiin uutta toimistoa, palkittiin Kauden Boostilaiset ja liidettiin Tampereen yllä

Uudenkarheat toimistotilat Tampereen Tulli Business Parkissa toivottivat boostilaiset tervetulleiksi, kun Boostin kesäpäiviä starttailtiin upeassa kesäsäässä. Uusi toimisto olikin erinomainen syy kokoontua Tampereelle viettämään yhteistä aikaa rennommissa merkeissä.

Kesäpäivillä on perinteisesti luotu katsaus kuluneen vuoden tapahtumiin työrintamalla, tunnelmoitu jokaisen kohdalla tulevia kesäsuunnitelmia, palkittu Kauden boostilaiset sekä ohjelmassa on aina ollut jotain yhteistä, hauskaa aktiviteettia, ja tällä kaavalla juhlittiin myös tällä kertaa.

Arvovaltaisia vieraita

Virallista tuntua kesäpäiville saatiin, kun Tampereen kaupungin konsernijohtaja Juha Yli-Rajala sekä sosiaalineuvos Seppo Rantanen saapuivat henkilökohtaisesti toivottamaan boostilaiset tervetulleiksi Tampereelle. Mielenkiintoisessa keskustelussa nostettiin esiin muun muassa Tampereen ja Pirkanmaan seudun vetovoimaa sekä pohdittiin mennyttä ja tulevaa kehitystä erityisesti rakennuttamisen näkökulmasta.

Tuomosta Kauden asiakasboosti, Arista Kauden tiimiboosti

Vuoden toisen kvartaalin Kauden boostilaisia äänestettiin hieman etukäteen, ja tulokset julkistettiin kesäpäivien yhteydessä.

Tuomo Takkinen äänestettiin Kauden asiakasboostiksi hyvillä myynnillisillä otteilla kuluneella ajanjaksolla. Tuomo on tuonut vauhtia tarjoustoimintaan, ja perusteluissa nostettiin esiin, kuinka Tuomo kontaktoi asiakkaita ennakkoluulottomasti ja hyvällä fiiliksellä.

Ari Oikari sai ansaitusti kuluneen jakson Kauden tiimiboostin tittelin avainsanoilla, jotka toistuivat äänestysperusteluissa: positiivinen, tsempannut, auttanut. Lisäksi Ari on ollut kantava voima Tampereen uuden toimiston ylösajossa.

Miltä näyttää Tampere yläilmoista?

Kesäpäivän yhteisenä aktiviteettina kokeilimme tällä kertaa opastettua drinkkikoulua. Jokainen sai sheikata itselleen sopivan drinkin oikeilla baarimestarin työvälineillä ja aineksilla, helppoa reseptiä noudattaen. Saimme myös kuulla drinkkien historiasta ja kysyä käytännön kysymyksiä baarimestarin työhön liittyen alan ammattilaisilta.

Iltaa jatkettiin iltapalan, saunan ja karaoken merkeissä. Toimistorakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevan saunatilan terassilta avautui upea panoraamamaisema Tampereen yli.

Seuraavalle päivälle oli varattu varjoliitokokeilua, jota rohkea ryhmä boostilaisia odotti jännityksellä! Päivän sää oli täydellinen tälle lajille, ja jokainen pääsi vuorollaan kokeilemaan ja näkemään, miltä Tampere näyttää lintuperspektiivistä. Ja upealtahan se näytti! Hieno päätös onnistuneille kesäpäiville.