Boost valittiin Kiinteistötoimen analytiikka -palvelun tarjoajaksi Järvenpäähän

Mestaritoiminta Oy on valinnut Boost Brothers Oy:n tuottamaan Kiinteistötoimen analytiikkapalveluita Järvenpäähän tulevaksi 1 – 4 vuodeksi. Mestaritoiminta Oy on muodostanut Järvenpään kaupungin kanssa Kiinteistöallianssin, joka vastaa Järvenpään kaupungin kiinteistötoimesta.

”Odotamme yhteistyöltä paljon” toteaa toimitusjohtaja Veikko Simunaniemi Mestaritoiminta Oy:sta. ”Olemme tehneet Boost Brothersin kanssa yhteistyötä aikaisemmin. Heidän tapansa on ollut toimia ketterästi, innovatiivisesti, avoimesti ja luotettavasti. Tätä toimintatapaa tarvitaan jatkossakin, sillä haluamme heiltä erityisesti panosta tavoitteeseemme poistaa kaupungista sisäilmaongelmat.”

Kiinteistötoimen analytiikapalvelut kattavat vaativat kiinteistötoimen ja rakennuttamisen asiantuntijatehtävät. Tehtävänä on mm. kaupungin kiinteistöjen investointisuunnittelu tulevalle 10 vuodelle, korjausvelan hallinta, palveluverkon suunnittelu, Kiinteistöallianssin toiminnan auditointi ja hankintojen toteuttaminen. Tavoitteena toimeksiannossa on jatkuvasti kehittää Kiinteistöallianssin toimintatapoja laadukkaammaksi ja kustannustehokkaammaksi.

Analytiikkapalveluiden hankinta toteutettiin julkisena hankintana. Hankinnassa korostuivat tarjoavan tiimin aihealueen kokemus ja työsuunnitelman laatu.

”Olemme äärimmäisen iloisia, että saamme jatkaa Mestaritoiminta Oy:n kanssa aloittamaamme yhteistyötä kaupungin kiinteistötoimen uudistamisessa. Mestaritoiminta on tehnyt huikeita saavutuksia yhdessä Järvenpään kaupungin kanssa Kiinteistöallianssissa – erityisesti käyttäjälähtöisyyden ja kustannustehokkuuden alueilla. Tulemme tekemään erittäin paljon töitä saavuttaaksemme tilaajan hankinnassa asettamat tavoitteet analytiiikka -palveluille ja panostamme merkittävästi myös tuotekehitykseen, jotta voimme varmistaa uusimpien työkalujen tarjoamisen tilaajan käyttöön myös tulevaisuudessa” toteaa Boostin toimitusjohtaja Juho-Kusti Kajander.